|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
AA
|
Quote:
(http://search.stores.ebay.at/postenf...dZp3286.c0.m57, http://stores.shop.ebay.at/Shop-von-...34Q2ec0Q2em322, ...)
|
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
Tieto biele lakovane skrinky som dala 4 vedla seba s malymi uchytkami a vyzera to uplne super, nikto neveri, ze je to Ikea. Doplnis to zaujimavym zrkadlom, sklenenou aplikou, alebo jednu stenu natries zaujimavou farbou alebo zaujimavy luster. Hlavne netreba kachlickovat vsetky 4 steny. V opacnom pripade to posobi ...Normalny clovek nefrka okolo seba na 360°. Ak chces, aby kupelna posobila elegantne, vsetky kozmeticke potreby musia byt poschovavane. Treba sa vyvarovat farbam, ktore sa ti po roku zunuju. Napriklad fialova, oranzova. Taktiez nie je dobre mat zelene kachlicky vo velkom mnozstve, lebo ich odraz ( ked sa pozeras do zrkadla ) sposobuje, ze clovek vyzera unavene. Co sa tyka ceny za rekonstrukciu, suhlasim s Aquilom. Za predpokladu, ze nechces prerabat aj elektrinu a pripojenie vody. |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Za bielou stenou na pravo je kupelna a komplet cela odpadova voda ( wc, vana, pracka..) je napojena na tuto velku trubku.
Je to viac ako 300 rokov stary dom a na taketo trubky nikde nie je miesto. Na zadnu fasadu domu bol pripevneny jeden velky kolektor , do ktoreho sa napojili vsetci obyvatelia domu. Ludia v tomto starom dome maju wc a pracky na balkonoch a privod vody je robeny podla toho, kto ako mohol. Vacsinou su to len tenke trubky priklincovane o stenu. Kazdy, kto v takomto starom dome nieco preraba, dava vzdy aspon 5%tny spad. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Co hovorite na spojenie wc a kupelne? Podla mna na tom nie je nic zvlastne obzvlast teraz sa to podla mna stava moderne. Zvlast v domoch kde je viac kupelni je to lepsie aj ked je podla mna prehnane mat z kazdej miestnosti vstup do vlastnej kupelne. A co wc zo vstupnej haly? Je to stastne riesene alebo sa to naopak nehodi? Potreboval by som este radu co sa tyka sauien, ake maju mat zhruba rozmery a ci ak su umiestnene v dome moze byt vstup do nich rieseny z vnutra (napriklad z kupelne) a aj z vonku ?
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Registered User
|
Zuzana, Kapibara, vďaka.
Teta prestavuje dom, kúpeľňu má pomerne dobrú, vzhľadom na vek domu priam modernú, no chcela by využiť pomerne veľký, doteraz nevyužitý priestor a presunúť tam veci ako uteráky, žehliacu dosku a pod.Pederaz: Je to asi vec vkusu, ale ja by som wc v kúpeľni nechcel. Jednak z praktických dôvodov (nedá sa využívať sprcha/vaňa a toaleta zároveň a potom vetrať ten veľký priestor ), a jednak ako hovorím, je to vec osobných preferencií. Spojenie kúpeľne a toalety by som prial pri vlastných kúpeľňách pre každú izbu, na chodbe ani náhodou. WC vo vstupnej hale určite áno (minimálne kvôli umývadlu), keď prídem domov, jednoducho si musím umyť ruky.Som ale zvedavý, čo napíšu odborníci. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Warrior of Blasphemy
|
V bytoch, kde byva rodina, jednoznacne oddeleny hajzlik s malym umyvadlom, alebo dve kupelne.
|
|
|
#108 | |
|
Registered User
|
z ineho threadu ma zaujalo
Quote:
![]() a predstava ze sa mi niekto prezenie po tych schodoch pocas varenia... no asi by som mal polievku trochu zahustenu.
|
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 110
|
Quote:
|
|
|
|
#110 |
|
AA
|
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
railfan
Likes (Received): 79
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Warrior of Blasphemy
|
Ja myslim ze po tom schodisku by som spratka asi nepustil (keby som nejakeho mal).
|
|
|
#113 |
|
AA
|
pre trojizbovy byt je to katastrofa. to je akceptovatelne pri garsonke a jednoizbaku, ale nie pri plnohodnotnom byte.
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
railfan
|
Quote:
Nie je tam zobrazena dispozicia, ma vsak 70m2, horna (neviem co to je) izba je riesena len ako akysi balkon vo vnutri bytu, cize ked sa zije v kuchyni (prepojenej s obyvackou), zije sa aj v tejto miestnosti. Dalsia izba mi tiez pripada tak vseliak (podla okien). Je to taky mackopes. Nehadam sa, ale je mozne, ze niekto v 3i byte byva sam a trebars ma jednu izbu ako pracovnu. Z toho titulu mu to co tam je moze stacit Nie kazdy chce kuchynu na vyvaranie pre X clennu rodinu.
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
lost in the supermarket
|
okrem toho to nema vobec ziadnu predsien/chodbu, sudiac podla domoveho telefonu su tie dvere vedla linky vstupnymi dverami do bytu.
|
|
|
#116 | |
|
AA
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
railfan
|
Nejako nam to tu zakapalo
(len na pripomenutie)
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Quote:
![]() ![]() btw neviete niekto, kde v bratislave taketo panelaky stoja?
|
|
|
|
#119 |
|
lost in the supermarket
|
hm, ja mam nieco podobne v 2i podobe, a dost mi to vyhovuje. totiz ta "kuchyna v spojovacej chodbe" je vacsia ako niektore kuchyne v sucasnych novostavbach aj ked si odmyslis tu jedalensku cast (a hlavne je kuchyna+jedalen samostatna plnohodnotna miestnost, nie nejaky debilny kuchynsky kut). "prechodne" wc a kupelna sa daju upravit podla potreby.
tuto je par fotiek z nejakeho inzeratu, ktory som si odlozil kvoli inspiracii pre buducu prerabku, vychodiskom bola rovnaka dispozicia: ![]() ![]()
|
|
|
#120 |
|
Warrior of Blasphemy
|
v tom obrazku dispozicii je jedna chyba, kto ju najde dostane lizatko
|
![]() |
| Thread Tools | |