|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Vozd
Likes (Received): 6
|
Quote:
Ni vi niste nista bolji kada sam ja posetio vas forum
|
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
Ne poznajem CAF pa ne mogu da komentarisem CAF vs. Koncar ,ali zadnja 3 meseca se bavim NT-om (znas i sam,od onda) i zadovoljan sam... ![]() Nego,kazi mi,planira li se sledece generacija skoro? Rece mi iz kadrovske iz Koncara,direktorica da planiraju razvijati i dalje,ali meni bi glupo da pitam kad...
|
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
Cmizdr cmizdr, plač plač, truc truc... Mi balkanci, bili i ostali majmuni koji tuđe cijenimo više nego svoje i kojima drugi kožu dere. Dok se mentalni sklop ne promijeni možemo samo sjest i plakat.
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Vozd
|
![]() Jbg takvi smo |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
Likes (Received): 304
|
Ja se ne razumem preterano u tramvaje ali valjda se strucnjaci iz mnogih evropskih gradova koji su izabrali svakakve tramvaje samo vase nisu razumeju!Odakle ti pravo da mi govoris da sam zloban?I odakle pravo ljudima iz koncara da nam prete obaranjem ugovora sa Spancima?Pazi ti njih...''ovo nam se nikada nije dogodilo''
...''Nasi tramvaji su najjeftiniji''.Hteo covek reci da mi za bolje ne znamo i da nam je cena jedini kriterijum ![]() I na kraju krajeva.Zasto bi mi bile budale i vama davali jos para kada vase firme ovde posluju i kupuju jeftino koliko god hoce a nasi ljudi i firme ne mogu ni da pridju vasem trzistu.Ali sad su se stvari promenile.Izgradili ste puteve sa parama koje nemate,duznicka kriza pa su srpski turisti opet pozeljni a nasi evrici jos pozeljniji
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
BANNED
|
Ne ulazeci u to sta je odabrano,dokle god je nesto novo i dobro da sluzi,delija razocaravas me ovim postom,jer imas shvatanje kao napucani srednjoskolac... Ali necemo se svadjati... Tvoje misljenje-respect...
|
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Daj Bože da se varam - a da je meni barem u Končar doći, čuda bih napravio. ![]() Što se tramvaja u Bg tiče, mislim da je ovo dobar izbor i ne čudi me što ste izabrali CAF, jer ipak imaju više referenci i sigurno će napraviti kvalitetan proizvod. A isto tako vjerujem da bi i u slučaju Končerevog tramvaja dobili kvalitetan proizvod, bolji od tramvaja u Zagrebu (jer su u međuvremenu projektanti nešto naučili i uvidjeli gdje ima mjesta za poboljšanje, a i strani kupac je strani kupac, nema šale), a putnicima bi manje-više došlo na isto, jer značajnih konstrukcijskih razlika nema. Jedva čekam da vidim beogradski tramvaj na cesti. ![]() P.s. molim vas nemojte započinjati nikakvu raspravu-svađu, ja sam samo htio iskazati razočaranje načinom kako neki ovdje razmišljaju (a i 2200 mi je drag pa mi je krivo kad se laže o njemu, ali naravno da sam svjestan i mana i podržavam konstruktivnu raspravu). P.s.2. Što se žalbe tiče, pa to nije ništa neuobičajeno, uvijek se gubitnik žali, nema to veze ni sa čim drugim...
Zagreb - Old Town photo thread Zagreb Easter Walk Zagreb Public Transport Thread Zagreb Photo Thread III Croatian Motorways Balkan Road Trip - BACK ONLINE Last edited by snupix; November 4th, 2009 at 11:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
Napucani srednjoskolac...necemo se svadjati...postujem tvoje misljenje
nidje veze ![]() Lik mi rece da sam zloban a ostali se samo nadovezali i odobrili sve to a ja onda nabrojao par cinjenica i ispade napucani srednjoskolac.U pravu si,necemo se svadjati,previse su nam udaljenja misljenja |
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Ovo je moja zadnja na temu, nisam se došao svađati i još jednom vam čestitam na novim tramvajima!
|
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Vozd
|
Kakva sprdnja na threadu
![]() Preskacu je*eni postovi
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
Hvala,ziv bio
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Overlord of Evil
|
meni je licno Spanski tramvaj od samog pocetka bio lepsi, mada moram priznati ni Hrvatski ne izgleda lose..,u svakom slucaju,lepa vest.
Ja se samo nadam da ce i te trolejbuse nabaviti...samo mi nije jasno jel to oni raspisuju tender za trole sledece godine ili se vec zna od koga ce ih kupiti??? |
|
|
|
|
|
#133 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
Međutim, čak i sa tako loše osmišljenim tenderom gde se koristi kriterijum cene, a ne kriterijum ekonomski najpovoljnije ponude (inače, jedina dva kriterijuma koje zakon o javnim nabavkama poznaje) CroTram je trebalo da bude diskvalifikovan jer ne ispunjava tenderski uslov o 100% niskopodnosti. Sad znam da će forumaši iz Hrvatske osuti drvlje i kamenje po meni, ali već sam objašnjavao da je CroTram pseudoniskopodan jer na delu kod točkova putnik mora da podigne stopala na malu platformu dok sedi, što automatski povlači da tramvaj nije 100% niskopodan. |
||
|
|
|
|
|
#134 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 266
|
Snupix je nas stari lav i uvek dobrodosao gost na ovom forumu tako da molim nase novajlije da se ophode prema njemu sa vise postovanja
![]() Inace, iako jos ne znamo definitivan izgled, Politika je objavila i dimenzije/karakteristike novog tramvaja...
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Registered User
|
Quote:
P.S. Hvala ljudi ipak na razumijevanju
|
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
@Delija
Ne kontriram ti nego te ispravljam jer iznosiš informacije koje nisu tačne (u ovom slučaju kriterijum najniže cene). Pročitaj lepo moj post i onda ćeš da malo razumeš priču oko nabavke tramvaja, a ako te toliko zanima ta tema i želiš da pišeš o njoj pročitaj prethodno ovaj post na blogu http://unkool.wordpress.com/2009/07/24/afera-tramvaj/ Delija, seti se kako je tebi smetalo kada su novine pogrešno pisale članke o tome koje navijačke grupe čine koji tabor pristalica nekog fudbalskog kluba u Srbiji, e isto tako i meni bode oči kada ti napišeš nešto, a to ne da nije tačno nego veze s vezom nema. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Београд, Србија, трамваји, belgrade, beograd, beogradski tramvaj, caf, katice, novi tramvaj, serbia, spanski tramvaj, srbija, trams, tramvaji |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|