|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 | |
|
Germano-Hungarian
Likes (Received): 13
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Szerintem fontos lenne az, hogy amelyik városról banner kikerül, arról legyen legalább egy fotótár a Photography topicban, hogy ha érdeklődnek az emberek, akkor legyen minek utánanézni.
Ez nyílván nem azt jelenti, hogy Sajópüspökiről nem ajánlhatunk bannert, hanem azt, hogy ha már ajánljuk, készítsünk egy kis háttértárat is hozzá.
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Registered User
Likes (Received): 79
|
Quote:
Szép kis épület egy kis szigeten vízzel körbezárva. Még ha meg is nézem, melyik országban van. Azután sem fogok elmenni oda. Mert keveset tudok róla. De ha Tokyo lenne ott, egy olyan képpel. Amin gyönyörű japán stílusú épületek láthatóak. És nem a felhőkarcolók. Már is megerősítette a képzeleteimben már álló látképet Tokyiórol. És ha elutazik az ember egy másik országba. És ha most itt a marketing oldalát nézzük. Akkor a legtöbb Európai nemzet,ország tudja hol van Budapest, Mik vannak ott. És elis kocsikáznak ide. Na most. Ha ugyan ezt nézzük egy San Diegoi komával. Aki tudta hogy Valahol itt van Magyarország. És ha talán magától nem is jutna eszébe, de ha azt Látja hogy Budapest akkor tudja hogy Magyarország fővárosa( hiszen ekkor eszébe jut,hogy jajj tényleg ez a neve) Na most akkor lát egy gyönyörű inspiráló képet. És újjabb érvekkel szolgálja el hogy el utazzon Magyarországra. És mivel mással mint repülőgéppel. Ami ugye csak Pesten van ( USÁ-ból legalábbis csak pestre lehet érkezni tudtommal, még ha átszállásos is ) Na most ha ugyan ez az ember, egy Székesfehérvári képet lát. Amin bár vannak szép épületek. Nem monumentálisak. azaz. Kis település. Úgy gondolja, hogy akkor neki nem éri meg ennyiért el replőzni ide.. Hiszen szép-szép. De miért ne repüljön akkor inkább Athénba, ami kicsit van csak távolabb, de sokkal nagyobb,szebb történelmi épületek vannak. Így hát nem fog ide utazni Székesfehérvárért. De ha látja a Pest nagyságát. ( magyarán a 2milliós nagyvárost) valamint a rengeteg hidakat,várat,épületeket. abban a minutumban összeköti hogy egy ilyen nagy és szép városban biztos van még több szórakozási élmény is. És ha már eljön Mo.-ra tegyük fel egy hétre. Akkor úgy is pestel kezdi. De mivel annak túl sok idő egy hét. Utána fog nézni milyen látnivalók vannak még.. És azokat már kifogja elégíteni pár útikönyv,honlap.. Ez csak az én véleményem.
Last edited by Vikusz; January 30th, 2010 at 05:18 PM. |
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Germano-Hungarian
Likes (Received): 13
|
Teljesen igazad van, én is mindig úgy gondoltam, hogy ez a bannerezés csak az igazán látványos helyeket promotálja. Az ilyeneket, mint ez a hanoi banner, sosem értettem, minek kirakni egy ilyet? Nem hiszem el, hogy Hanoiban nem lehet ennél látványosabbat fotózni - kicsit boratos érzést sugall egy ilyen kép, azt, hogy van 1 db szép épület valami harmadik világbeli országban, és arra büszke mindenki.
|
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
A.
Quote:
B. Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Registered User
|
Quote:
Mint már leírtam. Egy külföldit ( jelen esetben gondolok repülőgéppel érkező személyre) nem fog nekünk azért eljönni mert lát egy szép tornyot. Neki valami naaaagy "bumm" kell. És erre tökéletesen jó Pest. Most őszintén, ha valaki kirakna egy kis Ausztrál városka képét. Aranyos szép kis épületekkel, te annak hatására ellátogatnál? Én bizony nem.. De Sidney-t meglátva. Óhh ide el kell jutnom gondolatok törnek elő a fejemben. Ha meg elmegyek Sidney-be valaha is. Ezer százalék, hogy utána néznék mik vannak még ott a közelben. És akkor szépen elmennék oda is. |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
![]() Már bocs, de ez egy fórum, ahol az építészet, az infrastruktúrafejlesztés és más országok iránt érdeklődők jönnek össze. Itt a banner arra megy, hogy ki tud szebb helyet felmutatni a saját országában, és nem arra, hogy bárkit meg kell nyerni, mert akkor pinás-pálinkás bannerrel kellene indulnunk. Az viszont jó ötlet, hogy a bannert kapcsoljuk össze topikkal a helyről. |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Jó nem akarok kontrázni.Igazad van, de valamennyire nekem is. Mert aki szépet mutat fel, turistát is nyer :P És legközelebb belinkeljük kommentbe az adott városról készített kis "beszámolós" topikunkat. |
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
bohemian from Hungary
Likes (Received): 29
|
Quote:
Érdekes, hogy a műsorban is ilyen párás időben mutatták, amilyen a banneren is volt. Úgy látszik, ott mindig ilyen az idő (hatalmas páratartalom). Na én ezért nem megyek oda.
|
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Registered User
|
Quote:
Magyarországra pedig ez éppen ráfér, hogy a turisták az országot ne Budapest agglomerációjának lássák, hanem kicsit többet megtudjanak róla. Aki tudja, hogy van magyarország, és itt fórumozik, az azt is tudja, hogy Budapest milyen értékekkel rendelkezik. Azon kívül viszont nagy valószínűséggel semmit nem ismer Magyarországból. Tisztelet persze a kivételeknek! |
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
SkyscraperToBudapest
Likes (Received): 162
|
Én is szavaztam Egerre és nagyon jonak talalom! Valoban olyan, mint egy videojaték!
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
sababa
Likes (Received): 110
|
Mint természeti jelenség jó, de túl sötét egy banner-nek és lehetne akár egy kazah város is rajta.
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Moderator
Likes (Received): 39
|
Ettől még beajánlom,max nem fogják kitenni.
|
|
|
#117 |
|
Registered User
|
Szerintem lassan lehet nyugodtan betenni pár banner képet. Mert érik rá az idő,hogy kitehessünk majd egyet.
Szóval aki rendelkezik inspiráló látképpel. ( én nagyon szeretnék Budapest-eset ) Annak nem kell félnie,töltse bátran
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registered User
|
|