General forum issues - Page 48 - SkyscraperCity
 

forums map | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Fun Forums > About the forums

About the forums » Testing | Archive


Reply
 
Thread Tools
Old September 4th, 2018, 07:03 PM   #941
Xeno Axe
Registered User
 
Xeno Axe's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,361
Likes (Received): 3945

Quote:
Originally Posted by anujmittal View Post
What is to be filled in between IGM tags ?
It's usually the Instagram code, which look like this "BmsLWpqHGOt". But it's not working. Is there another way?

__________________
Trivandrum
Xeno Axe no está en línea   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old September 4th, 2018, 07:06 PM   #942
keokiracer
Roadgeek from NL
 
keokiracer's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Halsteren (NL)
Posts: 3,731
Likes (Received): 2685

Quote:
Originally Posted by anujmittal View Post
What is to be filled in between IGM tags ?
Instagram would be my guess
keokiracer no está en línea   Reply With Quote
Old September 4th, 2018, 07:42 PM   #943
shiinoliveira
Registered User
 
shiinoliveira's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2,711
Likes (Received): 2981

Posts in this very thread are missing...
__________________
SSC COM SUPORTE A PT-BR

Kpc21 liked this post
shiinoliveira no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 12:08 AM   #944
baleadasena
Bananas supporter.
 
baleadasena's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Central Europe
Posts: 583

Getting database errors now and it is taking ages for pages to load...here we go again, thank you for the seamless experience.
__________________

Yuri S Andrade liked this post
baleadasena no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 12:20 AM   #945
keokiracer
Roadgeek from NL
 
keokiracer's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Halsteren (NL)
Posts: 3,731
Likes (Received): 2685

Quote:
Originally Posted by shiinoliveira View Post
Posts in this very thread are missing...
It seems to happen whenever a thread gets a new page, something goes wrong with displaying that page for a while.
keokiracer no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 12:41 AM   #946
Yuri S Andrade
Registered User
 
Yuri S Andrade's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: São Paulo
Posts: 18,251
Likes (Received): 28464

Once again, SSC is broken.
Yuri S Andrade no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 01:49 AM   #947
rafabelem
♫♪ Fly me to the moon ♪♫
 
Join Date: May 2006
Location: Belém (PA)
Posts: 4,798
Likes (Received): 696

edit
__________________
rafabelem no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 04:49 AM   #948
inBaliTimur
Archivist
 
inBaliTimur's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Kota tanpa gedung tinggi
Posts: 3,380

Quote:
Originally Posted by Xeno Axe View Post
It's usually the Instagram code, which look like this "BmsLWpqHGOt". But it's not working. Is there another way?

I did a test on local SSC thread by posting different item and get the same problem.

I inspected on Google Chrome and found this:
Quote:
"Refused to display 'https://www.instagram.com/BmG8YhSAl6B/embed/' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'sameorigin'."
I suspected widget configuration problem or something else. Or it is just you and me.

Edit: They forgot the "/p/" subdomain between Instagram.com domain and Instagram ID! Probably!
__________________
Setiap Gedung Punya Cerita. Setiap minggu dua gedung.
Follow me on Wikimedia Commons and Flickr

anujmittal, Xeno Axe liked this post

Last edited by inBaliTimur; September 5th, 2018 at 05:05 AM.
inBaliTimur no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 10:22 AM   #949
Xeno Axe
Registered User
 
Xeno Axe's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,361
Likes (Received): 3945

Quote:
Originally Posted by inBaliTimur View Post
I did a test on local SSC thread by posting different item and get the same problem.

I inspected on Google Chrome and found this:


I suspected widget configuration problem or something else. Or it is just you and me.

Edit: They forgot the "/p/" subdomain between Instagram.com domain and Instagram ID! Probably!
Yes thats it! Just add p/!

__________________
Trivandrum
Xeno Axe no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 06:52 PM   #950
Maadeuurija
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Tapa
Posts: 2,041
Likes (Received): 591

Is it just me or pages are VERY slow to load, or not loading at all when using the latest "fancy" Chrome (ver. 69.0.3497.81) ?
Maadeuurija no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2018, 07:25 PM   #951
anujmittal
Hey There...
 
anujmittal's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: New Delhi | Mumbai
Posts: 812
Likes (Received): 1662

Exactly. Pages are loading slow over Chrome.
__________________
You don't rob a bank just once.
anujmittal no está en línea   Reply With Quote
Old September 6th, 2018, 01:44 PM   #952
Atmosphere
Live from the sky!
 
Atmosphere's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Amsterdam / Seoul
Posts: 2,991
Likes (Received): 992

Quote:
Originally Posted by Maadeuurija View Post
Is it just me or pages are VERY slow to load, or not loading at all when using the latest "fancy" Chrome (ver. 69.0.3497.81) ?
I just wanted to mention this. Since a few days Chrome only loads the top half of the page (the header basically). Posts may appear after waiting 10-15 minutes if I'm lucky. In Safari everything works fine.
__________________
Build it

TC03 liked this post
Atmosphere no está en línea   Reply With Quote
Old September 6th, 2018, 04:41 PM   #953
Cv3T0m1R
Registered User
 
Cv3T0m1R's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 417
Likes (Received): 1169

Quote:
Originally Posted by Maadeuurija View Post
Is it just me or pages are VERY slow to load, or not loading at all when using the latest "fancy" Chrome (ver. 69.0.3497.81) ?
Same problem
Cv3T0m1R no está en línea   Reply With Quote
Old September 6th, 2018, 05:42 PM   #954
vsadmin
Administrator
 
vsadmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 748
Likes (Received): 519

Hi there,

The slowness has been reported.
Still continuing investigating the causes.

Sorry for the inconvenience,

Ed
vsadmin no está en línea   Reply With Quote
Old September 6th, 2018, 07:53 PM   #955
spidey7312
Pro Web Slinger
 
spidey7312's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Dayton, Ohio
Posts: 893
Likes (Received): 824

I'm using Firefox and have not had problems loading SSC for a few weeks.
__________________
If you can read this then you aren't blind.
spidey7312 no está en línea   Reply With Quote
Old September 7th, 2018, 02:41 AM   #956
VirDiligo
Registered User
 
VirDiligo's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: São Paulo de Piratininga
Posts: 1,536
Likes (Received): 7248

Good evening, everyone. I've noticed the new Instagram icon in the posting form, implying you can embed content from that site, just like Youtube and Vimeo. However when I try to do so, nothing happens. I've tried entering just the photo/video ID, just like we do with Youtube, with no success.

Example: ht.tps://www.instagram.com/p/BnC4Qhll7J2/?taken-by=birmann32

The photo/video doesn't show up using this method. Could anyone tell me how this works?
VirDiligo no está en línea   Reply With Quote
Old September 7th, 2018, 05:10 AM   #957
skejl
Registered User
 
skejl's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Mielec i Kraków
Posts: 4,433
Likes (Received): 8072

Good evening. As written few posts above, following will work: ht.tps://www.instagram.com/p/BnC4Qhll7J2/?taken-by=birmann32



I guess it's a bug, and eventually "p/" will not be necessary.
__________________
DHMO — bądź świadomy/a

VirDiligo liked this post
skejl está en línea ahora   Reply With Quote
Old September 10th, 2018, 10:27 PM   #958
TC03
Registered User
 
TC03's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Rotterdam
Posts: 2,272
Likes (Received): 328

Quote:
Originally Posted by vsadmin View Post
Hi there,

The slowness has been reported.
Still continuing investigating the causes.

Sorry for the inconvenience,

Ed
Is there any update on this?

I have the same issue. Both in Chrome and Edge SSC is unusable slow.
TC03 no está en línea   Reply With Quote
Old September 12th, 2018, 08:51 PM   #959
vsadmin
Administrator
 
vsadmin's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 748
Likes (Received): 519

Quote:
Originally Posted by TC03 View Post
Is there any update on this?

I have the same issue. Both in Chrome and Edge SSC is unusable slow.
Unfortunately still no news on this yet.
Multiple sites were reported up.
Is it still slowing down for you today?

Ed
vsadmin no está en línea   Reply With Quote
Old September 13th, 2018, 11:10 AM   #960
Umoja
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Location: Kinshasa
Posts: 7,935
Likes (Received): 5980

Hello,

Someone posted here https://www.skyscrapercity.com/showt...23586&page=180 but we can't see it,

Thanks,

Umoja
Umoja no está en línea   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 11:34 PM. • styleid: 14


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us