ORADEA | Projects & Constructions - Page 8 - SkyscraperCity
 

forums map | DMCA | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Romania & Moldova > Development Forums > North–West Region > Oradea Metro Area


Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Reply

 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 23 votes, 5.00 average.
Old December 3rd, 2010, 01:22 AM   #141
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

De prin oras:
Portiunea de linie incadrata de gazon din Cantemir:Tramvaiele Siemens au fost introduse si pe linia 2:Afisaj electronic in statii:Macaze automate la liniile de tramvai:Semafor tramvai:


Last edited by status; December 11th, 2010 at 11:14 PM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old December 3rd, 2010, 01:49 AM   #142
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Felixarium Baile Felix

Cel mai nou proiect de agrement din Baile Felix incepe sa prinda contur. Construit pe locul fostului Hotel Felix si langa Hotel Lotus din Baile Felix, FELIXARIUM, va fi un mini aquapark cu bazine si facilitati de distractie acoperite si in aer liber. Investitia care probabil va depasi suma de 12 milioane de euro, ar fi trebuit sa se finalizeze in 2009. Datorita crizei financiare si acest proiect a avut de suferit, finalizarea constructiei Felixarium fiind decalat cu un an. Astfel, conform cu declaratiile conducerii societatii care va administra acest obiectiv, Felixarium va fi dat in folosinta in 2010.

Felixarium se afla amplasat in spatele Hotelului Lotus, care este in curs de modernizare, urmand ca dupa finalizare, sa fie clasificat la 4 stele. Felixarium este construit de aceeasi firma care a modernizat Strand Felix in 2008-2009. Noul obiectiv turistic al statiunii balneoclimaterice Baile Felix, in mod sigur va deveni un loc foarte frecventat de oaspetii statiunii. Datotita faptului ca Felixarium va avea si bazine acoperite, va avea un real succes in randul celor ce aleg sa se relaxeze sau sa se odihneasca in perioada mai putin favorabila imbaierii in aer liber. Acest mini aquapark va fi cel mai modern centru de agrement aquatic din Estul Europei, potrivit declaratiilor conducerii societatii care va administra Felixarium. Amplasamentul Felixarium a fost ales astfel in cat sa fie foarte usor accesibil din toate directiile pentru cei dornici de rasfat. Felixarium va fi accesibil atat cu masina cat si pe jos, fiind aproape de centrul statiunii, la marginea Padurii Felix.

Complexul de agrement va fi corp comun cu Hotel Lotus care va dispune de o baza de tratament ultramodern. Astfel Oaspetii statiunii Baile Felix vor avea astfel posibilitatea de a beneficia, intr-un singur loc, de toate serviciile de care poate fi nevoie pentru un sejur de tratament, odihna sau pur si simplu doresc sa se distreze alaturi de familie si prieteni. Dupa finalizarea acestei investitii, statiunea Baile Felix va dispune de 2 baze de tratament de 4 stele, cu cea mai moderna aparatura si dotari in materie de tratament balneo, fizio, electroterapie. Prin modernizarea Hotelului Lotus, capacitatea de cazare la standarde europene de 4 stele, va creste oferind posibilitatea tot mai multor oaspeti acele servicii de care doresc sa beneficieze. Datorita spatiului disponibil limitat s-a optat pentru varianta care, incet incet, se apropie de finalizare si anume construirea Complexului de agrement in locul Hotelului Felix, de o categorie inferioara.

Felixarium va dispune de bazine interioare si exterioare, bazine cu apa termala, pentru a asigura conditii prielnice de relaxare si distractie indiferent de anotimp sau conditii meteo. Pe langa distractia aquatica, oaspetii Felixarium vor avea la dispozitie si restaurante cu meniuri alese. Pentru cei care prefera minuturile vor exista in incinta Felixarium si Fast-Fooduri. Felixarium va oferi conditii prielnice tuturor categoriilor de Oaspeti, indiferent de varsta. Topoganele vor aduce un plus de culoare si varietate serviciilor disponibile la Felixarium. Acestea vor avea lungimi si grade de dificultate diferite oferind posibilitatea copiilor si nu numai la clipe de neuitat. Pe langa aceste facilitati, Complexul de Agrement Felixarium va dispune si de sauna, hidromasaj si jacuzzi.

Imagini:


Last edited by status; December 3rd, 2010 at 02:15 AM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 3rd, 2010, 02:06 AM   #143
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Cel mai mare complex din Europa de est in statiunea Baile Felix, Felixarium

Felixarium este un nou concept care se va dezvolta in statiunea balneo-climaterica Baile Felix. Dupa reamenajarea strandului principal din Baile Felix, facandu-l un mic Aqualand, urmeaza construirea unui proiect mai mare si mai complex, care va cuprinde bazine interioare si exterioare cu apa termala si cu diferite elemente de sauna, hidromasaj, jacuzzi, tobogane, etc. “Toate acestea vor fi construite tot de firma care a realizat modernizarea strandului Felix, Aquaplus.”

Centrul de agrement va fi construit pe locul fostului hotel Felix. Hotelul Lotus va fi modernizat si el, devenind de 4 stele, si va face corp comun cu centrul de agrement.

Cireasa de pe tort a acestui proiect va fi o pista de surfing, facuta dupa un patent american. Asemenea piste mai pot fi gasite doar in Olanda si Germania. Deasemenea, nu vor lipsi punctele de alimentatie publica si restaurantele, ceea ce se doreste a fi, si in incinta strandului Felix din sezonul urmator. Accesul in complex va fi pe baza de cartela electronica, pentru cunoscatori, ca si in cazul de la Aquapark-ul din Debrecen.

Costurile acestui proiect se ridica la cel putin 12 milioane de euro, urmand ca investitia sa fie gata pana in semestrul doi din anul 2009. Modernizarea hotelului Lotus va costa inca 10 – 12 milioane de euro, iar construirea bazei de tratament ultramoderne, de 4 stele, inca 2,5 milioane de euro. Complexul va fi unul dintre cele mai moderne din Europa de est, si va fi functiona pe toata perioada anului.

PS: Ultima data cand am fost in Baile Felix,cortina de sticla de la hotel era aproape finalizata, iar la constructia aquaparcului propriu-zis se ridicau peretii. Probabil inaugurarea va fi in 2011.
O alta constructie importanta in Baile Felix era aproape de finalizare un nou hotel langa Hotel President, din cate am inteles e o extindere a acestuia, o cladire noua cu 4 etaje (Prin septembrie 2010).

Last edited by status; December 3rd, 2010 at 02:14 AM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 3rd, 2010, 02:24 AM   #144
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

In Baile Felix a fost inaugurat primul Aqua Park in iunie 2008

Acum e finalizat in totalitate,in acest articol din ''Bihon'' fiind prezentate detaliile acestui proiect:

Aqualand īn Băile Felix


BAILE FELIX - Bihorenii nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze īn Ungaria pentru a se relaxa şi distra īn aquaparcuri. De sāmbătă, 21 iunie 2008, SC Turism Felix deschide Ştrandul Felix, transformat īntr-un adevărat aqualand. Cei care erau obişnuiţi cu vechea imagine a ştrandului, vor găsi ceva cu totul nou.
Bazine noi

Potrivit informaţiilor primite de la Livia Oprea, directorul de marketing al societăţii, bazinele au fost recompartimentate şi placate cu gresie şi faianţă. De asemenea au fost dotate cu instalaţii acvatice de relaxare şi joacă, precum şi cu instalaţii ultramoderne de monitorizare a calităţii apei.

„Clienţii noştri se vor bucura de şase bazine: un bazin termal, de wellness, cu o suprafaţă de 980 de metri pătraţi, instalaţii acvatice de hidromasaj (20 de paturi subacvale), căderi şi jocuri de apă (ciupercă şi gheizer); două bazine de relaxare cu o suprafaţă totală de 1.700 mp, precum şi un bazin īn suprafaţă de 330 mp cu o instalaţie de produs valuri dintre cele mai performante”, ne-a declarat Livia Oprea.

Nici cei mici nu au fost uitaţi. „Pentru copii sunt pregătite două bazine speciale numite «Baby» şi «Junior», avānd o suprafaţă totală 500 mp cu jocuri acvatice (cetate şi ciupercă)”, a subliniat directorul de marketing al SC Turism Felix.

De asemenea, s-au construit mai multe grupuri de duşuri (48 de bucăţi), iar īn jurul bazinelor s-a realizat placarea cu dale. Marţi - 17 iunie - lucrările se aflau īn stadiul de finisare şi de curăţenie.

Probele la bazine au fost făcute şi au ieşit bine. Reprezentantul constructorului - Aqua Plus Oradea - subsidiara unei firme din Debreţin care a construit şi aquaparcurile din Debreţin şi Hajduszoboslo, a promis că lucrarea va fi complet terminată la ora inaugurării . Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ şapte milioane de lei.

Biletul de intrare va costa 15 lei, pentru adulti si 7 lei pt copii, īn preţul acestuia intrānd şi accesul la tobogane.

Proiecte

Livia Oprea ne-a mai informat că īn semestrul doi urmează să se finalizeze proiectarea şi īnceperea execuţiei lucrărilor de demolare şi reconstrucţie a vestiarelor, construirea unei braserii cu terasă de 250 de locuri, precum şi un nou punct de accesa īn Ştrandul Felix. „Toate aceste dotări, completate cu toboganul acvatic cu cinci piste şi cu cele două terenuri de sport existente (mini-fotbal şi beach-volley), vor face din Ştrandul Felix cel mai modern şi mai atractiv centru de recreere din zonă, care va fi vizitat nu numai de clienţii din Oradea, dar şi de cei din judeţele limitrofe şi chiar din străinătate”, este de părere Livia Oprea.

Imagini preluate de pe un blog:
Last edited by status; December 11th, 2010 at 11:07 PM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 3rd, 2010, 03:02 AM   #145
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Ansamblul rezidential Luceafarul:

Intregul proiect:Luceafarul 2: In proiect.


Last edited by status; December 3rd, 2010 at 03:15 AM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 6th, 2010, 06:23 PM   #146
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Partie de schi langa Baile Felix

Intre Baile Felix si Hidiselu de Jos functioneaza din 2003 o partie de schi. Aceasta are o lungime de 550 m, diferenta de nivel de aproximativ 60 m, este dotata cu teleschi, 2 tunuri de zapada si nocturna.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 6th, 2010, 06:37 PM   #147
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

O locomotivă cu aburi aşteaptă vizitatori īn Gara Oradea

Īncepānd de joi, 12.08.2010 īn Gara din Oradea poate fi admirată o locomotivă veche cu aburi, fabricată īn anul 1939, la Reşiţa. Locomotiva a fost adusă din iniţiativa lui Aurel Stancu, pensionar, fost angajat al CFR, care, cu sprijinul Primăriei Oradea, a adus locomotiva din depoul Arad. Cu ajutorul unui grup de studenţi voluntari, locomotiva a fost recondiţionată timp de o lună şi pusă pe şine pentru a putea fi admirată de cetăţeni. Locomotiva este garată acum īn gara orădeană, pe o linie de rezervă, putānd fi vizitată de cei interesaţi.
Locomotiva face parte din seria 142 000, fiind scoasă din circulaţie īn 1970. După o staţionare de 26 de ani ca locomotivă inactivă, perioadă īn care a fost expusă la intrarea īn depoul Arad, īn 1996 a fost dusă la Cluj, unde i s-a făcut o revizie generală interioară, fiind repusă īn serviciu pentru remorcarea trenurilor turistice şi de epocă. Locomotiva a fost retrasă definitiv din serviciu tot īn depoul Arad, īn 2006.
Seria de locomotive 142 000 a fost clasată drept una dintre cele mai grele şi mai puternice din toată istoria tracţiunii la Căile Ferate Romāne. Au fost singurele locomotive cu aburi de la CFR care au avut distribuţie cu supape (mai evoluate decāt cele cu distribuţie clasică cu sertar).
Au circulat cu viteza maximă de 110 km/h, cu toate că viteza maximă de construcţie a fost de peste 140 km/h. Greutatea totală a locomotivei este de 193,7 t, lungimea de 23,5 m, īnălţimea de 4,6 m iar lăţimea de 3,1 m.

status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 01:44 AM   #148
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

CENTRU NATO ORADEA

La Oradea exista un centru de formare a viitorilor spioni ai Aliantei Nord-Atlantice, deschis in 16 martie 2010.

Centrul se numeste HUMINT (Human Intelligence), iar accesul ziaristilor este restrictionat. Totusi, France 24 a fost prima televiziune care l-a putut vizita.

"Militarii din tarile NATO sunt formati in acest centru pentru a putea fi trimisi apoi in zonele de conflict in care suntem implicati, precum Kosovo si Afganistan", spune colonelul Eduard Simion, seful centrului HUMINT.

Acesta este singurul loc in care se antreneaza viitori spioni militari ai NATO. Soldatii sunt formati pentru a descoperi informatii strategice in zonele de conflict.

Televiziunea franceza comenteaza ca este ironica situatia ca dupa ce timp de aproape 50 de ani Romania a fost "oaia neagra" a Occidentului acum sa fie locul unde se scolesc spionii NATO.

Traumatizata de invazia sovietica si de o jumatate de secol de dictatura comunista, Romania cauta de aproape douazeci de ani protectia occidentalilor, comenteaza sursa citata.

Dupa integrarea Romaniei in NATO, presedintele Traian Basescu s-a dovedit un aliat fidel al Statelor Unite, dand unda verde Washingtonului sa deschida patru baze militare si sa instaleze un scut antiracheta pe malurile Marii Negre.

La Oradea, prezenta NATO inspira siguranta. "Acest centru va atrage straini care vor veni sa se antreneze aici", afirma Richard Balint, actor la teatrul din Oradea.

Frumosul oras transilvanean, renumit pentru atmosfera sa linistita, se mandreste acum cu locul pe care il ocupa pe harta spionajului mondial, mai arata reportajul.

http://www.youtube.com/watch?v=ZibfX...layer_embedded

Last edited by status; December 7th, 2010 at 02:00 AM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 03:52 AM   #149
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

ORADEA PE LOCUL 11 CA POPULATIE CONFORM INS DIN 01.01.2010

1. Bucuresti (B) 1.944.451
2. Timisoara (Tm) 311.440
3. Iasi (Is) 308.663
4. Cluj-Napoca (Cj) 307.215
5. Constanta (Ct) 301.951

6. Craiova (Dj) 299.579
7. Galati (Gl) 290.467
8. Brasov (Bv) 277.569

9. Ploiesti (Ph) 227.981
10. Braila (Br) 211.161
11. Oradea (Bh) 204.880

12. Bacau (Bc) 175.867
13. Pitesti (Ag) 167.017
14. Arad (Ar) 165.014
15. Sibiu (Sb) 154.080

Last edited by status; December 7th, 2010 at 04:00 AM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 03:35 PM   #150
MHN
Romania
 
MHN's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Timisoara
Posts: 8,680
Likes (Received): 1553

Quote:
Originally Posted by status View Post
Partie de schi langa Baile Felix

Intre Baile Felix si Hidiselu de Jos functioneaza din 2003 o partie de schi. Aceasta are o lungime de 550 m, diferenta de nivel de aproximativ 60 m, este dotata cu teleschi, 2 tunuri de zapada si nocturna.
Ceva planuri de extindere?!
__________________
Romania | Timisoara: Metro Area | C.S.P Phototeka P.C | TSR | Retail Map | Tourism & Premiers | Parchez inteligent cu TPark
Trip Reports: [.Hr] Rovinj
MHN no está en línea   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 04:23 PM   #151
flanker1
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,000
Likes (Received): 117

Cand s-a reabilitat gara?

Poza cu locomotiva de mai sus, precum si pozele (cu locomotive istorice reabilitate din centrul civic) de pe paginea anterioara ar trebui postate pe thread-ul romanian railways.
flanker1 no está en línea   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 07:48 PM   #152
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Quote:
Originally Posted by flanker1 View Post
Cand s-a reabilitat gara?

Poza cu locomotiva de mai sus, precum si pozele (cu locomotive istorice reabilitate din centrul civic) de pe paginea anterioara ar trebui postate pe thread-ul romanian railways.
Cladirea garii de vreo 2 ani.Anul acesta s-au finalizat peroanele si pasajul subteran,pozele le-am facut in vara,ca eram in trecere.Acum e complet renovata.

Last edited by status; December 7th, 2010 at 09:30 PM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 11:22 PM   #153
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Quote:
Originally Posted by MHN View Post
Ceva planuri de extindere?!
Deocamdata nu am auzit nimic de extinderi.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 7th, 2010, 11:29 PM   #154
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Oradea pe locul 290 in Europa ca populatie
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 8th, 2010, 09:09 AM   #155
MHN
Romania
 
MHN's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Timisoara
Posts: 8,680
Likes (Received): 1553

Quote:
Originally Posted by status View Post
Deocamdata nu am auzit nimic de extinderi.
OK. Merci.
__________________
Romania | Timisoara: Metro Area | C.S.P Phototeka P.C | TSR | Retail Map | Tourism & Premiers | Parchez inteligent cu TPark
Trip Reports: [.Hr] Rovinj
MHN no está en línea   Reply With Quote
Old December 9th, 2010, 06:27 PM   #156
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Aeroportul Oradea merită 20 milioane de euro pentru modernizare

Şeful CJ Bihor, Radu Ţīrle, a anunţat īntr-o conferinţă de presă desfăşurată joi că, după doi ani de tergiversări, Comisia Europeană a aprobat Ghidul Solicitantului propus de Ministerul Transporturilor de la Bucureşti, īn care sunt descrise condiţiile pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile destinate modernizării infrastructurilor aeroportuare.

"De la domnul preşedinte Băsescu īn jos am discutat cu toţi cei care au un cuvānt de spus īn acest domeniu şi cred acum, fără să exagerez importanţa Aeroportului din Oradea, că acesta ar putea primi cel puţin 20 de milioane de euro", a spus Radu Ţīrle.

El a argumentat că Aeroportul Oradea deserveşte obiective strategice, precum Centrul de Excelenţă NATO, că ar impulsiona dezvoltarea economică a zonei dacă aici ar putea ateriza avioane de pasageri şi de marfă mai mari, că are statut de aeroport de importanţă europeană şi că este cel mai bun din ţară din punct de vedere al condiţiilor de mediu, avānd cele mai puţine zile cu ceaţă īn cursul unui an.

Aeroportul Oradea are de mai multă vreme un proiect prin care īncearcă să obţină o parte din cele 150 milioane de euro pentru infrastructura aeroportuară din Romānia, dar nu a putut să-l depună la autoritatea de management a proiectelor cu finanţare europeană din cadrul Ministerului Transporturilor tocmai din cauza lipsei Ghidului Solicitantului.

Proiectul īntocmit de Aeroportul Oradea vizează prelungirea şi lărgirea pistei de decolare-aterizare, astfel īncāt aceasta să poată fi folosită de aparate de zbor de mare capacitate.

Sursa: Bihoreanul
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 10th, 2010, 08:31 PM   #157
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

ILUMINAT SOLAR IN ORADEA

Strazi luminate noaptea cu ajutorul... soarelui. Se intampla la Oradea, unde a fost instalat primul stalp de iluminat public din tara care functioneaza pe baza de energie solara. Alimentat de la un panou montat pe podul Ferdinand, sistemul se afla momentat in stadiul de experiment. Costa peste o mie de euro, dar intr-un an realizeaza economii mai mari decat valoarea sa. Daca va functiona fara probleme, municipalitatea ia in considerare extinderea iluminatului public pe baza de energie solara.

Sursa: TVS ORADEA 3 mai 2010
Last edited by status; December 10th, 2010 at 09:05 PM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 11th, 2010, 02:04 AM   #158
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Google Street View, Oradea vazuta dintr-o noua perspectiva

Serviciul Google Street View este disponibil si in Oradea, orasul nostru a fost ales alaturi de alte opt orase mari din Romania.
Street View a fost lansat in anul 2007 si apartine companiei Google, intai a inceput ca o harta cu imagini interactive fuctionala doar in SUA dar ulterior s-a raspandit pe intreg Mapamondul, inclusiv in Romania si chiar in Oradea. Serviciul a fost lansat pentru 8 orase din tara, anume Bucuresti, Arad, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta si Sibiu.

Ce este de fapt Street View? Este un serviciu online de vizualizare a strazilor unei localitati, astfel cei care au visat mereu sa calatoreasca si nu au avut sansa, pot vedea acuma monumente, cladiri sau strazi din orase celebre. De asemenea se poate verifica disponibilitatea locurilor de parcare dintr-o anumita zona, in caz ca vreti sa calatoriti acolo, sau puteti vedea locuinta prietenilor din strainatate sau din Oradea.

S-ar parea ca acest serviciu incalca intimitatea oamenilor, dar nu este asa, conform celor de la Google. Imaginile nu sunt luate in timp real, ele fiind stocate intr-o baza de date din momentul in care au fost inregistrate de masina Google, care a trecut pe strada sau prin locul respectiv.

Cei de la Google precizeaza ca fetele oamenilor sau numerele de inmatriculare ale masinilor, surprinse in inregistrari, sunt estompate. La fel, daca un utilizator cere sa i se scoata casa sau alte imagini, acest lucru se poate face. Asadar, oradenii vor putea vedea acum casele sau strazile prietenilor plecati in strainatate sau chiar sa vada locuri celebre la care doar au visat.Masinile Google Street View au fost surprinse in Oradea in luna iulie a anului 2009.

Sursa: Bihon

Oradea:
http://maps.google.ro/maps?f=d&sourc...=12,94.37,,0,5

Last edited by status; December 11th, 2010 at 02:15 AM.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Old December 11th, 2010, 07:52 PM   #159
adi.c
Curious User
 
adi.c's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Oradea - Florence
Posts: 1,216
Likes (Received): 2397

incepe sa arate foarte bine threadul asta de cand se implica Status. multumim
ceva mai multe proiecte importante de arhitectura? n-ar fi de unde?
adi.c no está en línea   Reply With Quote
Old December 11th, 2010, 11:08 PM   #160
status
Registered User
 
status's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Oradea
Posts: 8,254
Likes (Received): 11421

Multumesc si eu mult. Probabil cand o sa ajung prin Oradea,iar o sa mai fac niste update-uri.
status está en línea ahora   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 


Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is OffAll times are GMT +2. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us