JAKARTA | Plaza Indonesia Extension - The Keraton & The Plaza - Page 24 - SkyscraperCity
 

forums map | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Metropolitan Construction and Development > Jakarta

Jakarta » Bodetabek


Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Closed Thread

 
Thread Tools
Old April 14th, 2015, 10:23 AM   #461
anggunesia
Registered User
 
anggunesia's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jakarta
Posts: 119
Likes (Received): 10

Penampakanya dari atas.

Keliatanya bekas lahan parkirnya gak akan diapa apain ya.
__________________
I've witness joy
I've witness misery

eurico liked this post
anggunesia no está en línea  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 14th, 2015, 10:39 AM   #462
eurico
Moderator
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 33,587
Likes (Received): 11093

kalau tidak salah sudah beda lot dan beda kepemilikannya
eurico no está en línea  
Old April 14th, 2015, 11:39 AM   #463
anggunesia
Registered User
 
anggunesia's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jakarta
Posts: 119
Likes (Received): 10

Quote:
Originally Posted by eurico View Post
kalau tidak salah sudah beda lot dan beda kepemilikannya
oh jade kemarin EX nyewa ya buat tempat parkir mereka.
Semoga dibangun gedung lagi yg iconic, gak perlu tinggi2 tapi wow
__________________
I've witness joy
I've witness misery
anggunesia no está en línea  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 14th, 2015, 11:42 AM   #464
svaerd firemanska
Registered User
 
svaerd firemanska's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Pekalongan & Jakarta
Posts: 8,388
Likes (Received): 2863

Quote:
Originally Posted by anggunesia View Post
oh jade kemarin EX nyewa ya buat tempat parkir mereka.
Semoga dibangun gedung lagi yg iconic, gak perlu tinggi2 tapi wow
sukur-sukur bisa tinggi-tinggi & iconic
__________________
"Bertanyalah kepadaku dan akan kuceritakan dunia".
"The Book Philosophy"



svaerd firemanska no está en línea  
Old April 14th, 2015, 01:14 PM   #465
Wicak_15
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jakarta
Posts: 4,089
Likes (Received): 2017

Quote:
Originally Posted by anggunesia View Post
Penampakanya dari atas.

Keliatanya bekas lahan parkirnya gak akan diapa apain ya.
Minggu lalu (atau 2 minggu yg lalu gitu) Di areal bekas lahan parkir Ex ada kegiatan Soil Investigation. Biasanya itu tanda2 awal mau dibangun. Tau skarang masih ada apa ndak Soil Investigation
Wicak_15 no está en línea  
Old April 14th, 2015, 01:49 PM   #466
Indo62
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 17
Likes (Received): 1

Is this really going to happen?
Menurut apa yang aku baca di internet dan websitenya, mereka bakal mulai pekerjaan pada juni ini
Indo62 no está en línea  
Old April 14th, 2015, 04:00 PM   #467
svaerd firemanska
Registered User
 
svaerd firemanska's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Pekalongan & Jakarta
Posts: 8,388
Likes (Received): 2863

Berapa meter tuh
__________________
"Bertanyalah kepadaku dan akan kuceritakan dunia".
"The Book Philosophy"



svaerd firemanska no está en línea  
Old April 15th, 2015, 02:31 AM   #468
Toto Boerham
Ordinary People
 
Toto Boerham's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: JAKARTA, PURBALINGGA
Posts: 27,416
Likes (Received): 4033

dari render itu tingginya lebih dari 2 x the plaza...dah supertall dong CMIIW
Toto Boerham no está en línea  
Old April 15th, 2015, 02:40 AM   #469
Indo62
Registered User
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 17
Likes (Received): 1


Iya ini 441m
Indo62 no está en línea  
Old April 15th, 2015, 06:14 AM   #470
ChibaTadayoshi
Penikmat Arsitektur
 
ChibaTadayoshi's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,255
Likes (Received): 1637

emang pasti pakai design yang ini? perasaan terakhir ada design lain lagi mirip2 UOB Thamrin.
ChibaTadayoshi no está en línea  
Old April 15th, 2015, 08:06 AM   #471
anggunesia
Registered User
 
anggunesia's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jakarta
Posts: 119
Likes (Received): 10

itu yang pepohonan ijo berasa central park NYC
__________________
I've witness joy
I've witness misery
anggunesia no está en línea  
Old April 16th, 2015, 06:21 AM   #472
yunda
Registered User
 
yunda's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 10
Likes (Received): 2

Kaya tabung suntikan ya ??
yunda no está en línea  
Old April 16th, 2015, 09:10 AM   #473
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5,543
Likes (Received): 1549

Let' s just hope for the best
dis dis no está en línea  
Old April 16th, 2015, 02:51 PM   #474
ChibaTadayoshi
Penikmat Arsitektur
 
ChibaTadayoshi's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,255
Likes (Received): 1637

Moga-moga jadi pakai design yang ini:

Quote:
Originally Posted by yudhit View Post
New design:

CS Tower




__________________

GRVND liked this post
ChibaTadayoshi no está en línea  
Old April 16th, 2015, 02:56 PM   #475
Damarjati
Registered User
 
Damarjati's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Jakarta
Posts: 51
Likes (Received): 16

Kyk UOB tower on steroid
Damarjati no está en línea  
Old April 16th, 2015, 04:43 PM   #476
anggunesia
Registered User
 
anggunesia's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jakarta
Posts: 119
Likes (Received): 10

Quote:
Originally Posted by ChibaTadayoshi View Post
Moga-moga jadi pakai design yang ini:
Kalo pake yg ini, bekas lahan parkirnya beneran gak di apa apain. Cuman jadj halaman aja. Hmmmmm
__________________
I've witness joy
I've witness misery
anggunesia no está en línea  
Old April 16th, 2015, 05:25 PM   #477
svaerd firemanska
Registered User
 
svaerd firemanska's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Pekalongan & Jakarta
Posts: 8,388
Likes (Received): 2863

Ato yang megatron version
__________________
"Bertanyalah kepadaku dan akan kuceritakan dunia".
"The Book Philosophy"



svaerd firemanska no está en línea  
Old April 16th, 2015, 05:37 PM   #478
anggunesia
Registered User
 
anggunesia's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jakarta
Posts: 119
Likes (Received): 10

Lebih suka desain yg ini
__________________
I've witness joy
I've witness misery
anggunesia no está en línea  
Old April 16th, 2015, 05:39 PM   #479
ChibaTadayoshi
Penikmat Arsitektur
 
ChibaTadayoshi's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,255
Likes (Received): 1637

Quote:
Originally Posted by anggunesia View Post
Kalo pake yg ini, bekas lahan parkirnya beneran gak di apa apain. Cuman jadj halaman aja. Hmmmmm
Kalau benar itu bukan lahan mereka, ya iyalah ngga bakalan muncul apa-apa di render, bagaimana sih?
ChibaTadayoshi no está en línea  
Old April 16th, 2015, 08:07 PM   #480
GRVND
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Location: Jakarta
Posts: 171
Likes (Received): 114

Quote:
Originally Posted by ChibaTadayoshi View Post
Moga-moga jadi pakai design yang ini:
Setuju maximal dengan desain yang ini, mau UOB Tower on steroid i dont care, ini waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy much better compare to si tabung suntikan, atau si emas2 dan segala macemnya. Belum liat yang sesuai render nya, but this one is ok!
__________________

r4d1ty4, jrot liked this post
GRVND no está en línea  
Sponsored Links
Advertisement
 


Closed Thread

Tags
plaza

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 11:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us