![]() |
|
|
![]() |
forums map | DMCA | news magazine | posting guidelines |
|
Infrastruktura drogowa Autostrady, trasy, tunele, estakady i mosty
» Ukończone » Petycje i akcje |
Global Announcement |
As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy. |
![]() |
|
Thread Tools |
![]() |
#6261 | |
Registered User
Likes (Received): 5326
|
No ta
![]()
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#6262 | |
Registered User
Likes (Received): 5692
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6263 | ||
Padawan entropii
Likes (Received): 2085
|
Quote:
Na większość tych pytań nikt Ci odpowiedział. Z dużą dozą prawdopodobieństwa można przyjąć, że nikt nie wie, albo nie obchodzi go odpowiedź na Twoje pytanie. Twoje koleje pytanie o to samo przypomina to trochę podejście z tej książki: ![]() Sytuacji gdy nie da się łatwo uzyskać odpowiedzi naturalnym dla mnie jest, że zagląda się do źródła, a nie czeka na innych aż to zrobią. Może ich to nie interesuje. W międzyczasie aż sam zajrzałem do SIWZ. W ogłoszonym tekście było, ze ma to być węzeł typu trąbka z zachowaniem jednej nitek istniejących jako łącznicy. Po późniejszych zmianach był zapis, że ma to być węzeł łączący S14 z DK14. Nic nie ma o wycięciu relacji czy jego okrojeniu. Co najwyżej wyleciał przymus pewnych rozwiązań technicznych.
![]() |
![]() |
![]() |
#6264 |
Registered User
Likes (Received): 5326
|
Dobra OK nie ma się o co spierać … tyle że przy okazji wyszło na to że nawet Ci którzy autorytatywnie stwierdzali że tak i tak ma wyglądać ten węzeł nie mieli o tym pojęcia skoro zainteresowanemu nie udzielili odpowiedzi
- każdy niby obcykany ![]() ![]() Co do poniższego posta - akurat ta uwaga w ogóle nie była do Ciebie kolego Tomkisiel natomiast Twoja odpowiedz musiała mi się gdzieś zapodziać - nie wiem jak to się stało ale się stało. Ja raczej widziałem że po pewnej wypowiedzi w której było stwierdzone że wszystkich relacji nie będzie - było znaczące milczenie i nie chęć do tych odpowiedzi - tak dla bezpieczeństwa ![]() - no ale już niech będzie że mam zawodną pamięć i pytałem i pytałem. Tak swoją drogą na tym polega forum dyskusyjne bo nie tylko na zamieszczaniu zdjęć - i napisaniu budują i kropka. Swoją drogą też zajrzałem do SIWZ i w międzyczasie kolega kryst też mi odpisał co i jak. Last edited by Darek Yoker; February 9th, 2019 at 12:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6265 | ||
Registered User
Likes (Received): 18261
|
Quote:
Odpowiedziałem raz. Ty dalej zadawałeś pytania. Inni także potwierdzali, że będą wszystkie relacje. Ty dalej swoje. Ile razy trzeba Ci odpowiedzieć? Za pare miesięcy będzie nowy projekt i jak tylko ktoś będzie miał go, to wstawi piękny kolorowy obrazek z dedykacją dla Ciebie ![]() Cieszmy się budową, która za parę tygodni ruszy z kopyta. A Ciebie proszę obcykaj się z S14 i bądź naszą kopalnią informacji, a ja sobie będę ze spokojem fotografował postępy budowy. Amen.
03.11.2017 wydano ostatni ZRID na budowę S5 w kujawsko-pomorskim. BUDOWA TRWA. 10.10.2018 Zaawansowanie obiektów mostowych na S5 w kujawsko-pomorskim: Październik 2018 05.10.2018 podpisano umowę na S14 z BUDIMEX/STRABAG - odcinek 1 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6266 | |
Registered User
Likes (Received): 219
|
Wyburzenia w ciągu przyszłej S14 w Konstantynowie, zdjęcia robione rowerem.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() Fotorelacja wstawiona automatycznie.
Last edited by samuraj_84; February 11th, 2019 at 07:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6267 | |
Homo homini lupus est.
Likes (Received): 182
|
![]() Zdjęcia bardzo fajne. Miło patrzeć, że się dzieje. Chyba masz lepszy aparat w rowerze, niż ja w telefonie ![]()
![]() |
![]() |
#6268 | |
Quasimodo
Likes (Received): 900
|
Żeby zrobić takie wyburzenia rower musiał być zrobiony na bazie czołgu. Jak takiego giganta napędzić pedałowaniem?
![]() |
![]() |
#6269 |
Registered User
Likes (Received): 9110
|
Z odpowiednim przełożeniem i dużą ilością czasu pewnie dałoby radę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6270 |
Registered User
Likes (Received): 1211
|
Ten rower to oczywiście szynowy skoro 43 zaorane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6271 | |
Registered User
Likes (Received): 20364
|
Węzeł Lublinek-->Sanitariuszek bez zmian od ostatniej fotorelacji.Przy Sanitariuszek i Biwakowej trochę krzaczorów wyciętych.
1. wycinki przy Maratońskiej ![]() 2. ![]() 3. Maratońska ![]() 4. między Maratońską a Nowy Józefów ![]() 5. między ul N.Józefów a Synów Pułku przy firmie Barry Callebaut. ![]() 6. j.w. ![]() Fotorelacja wstawiona automatycznie.
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
Tags |
łódź, łódzkie, droga ekspresowa, obwodnica, obwodnice |
Thread Tools | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[S3/DW315] Obwodnice Nowej Soli | ZielonaGora | Infrastruktura drogowa | 803 | November 3rd, 2018 04:03 PM |
[DK8] Brakujące obwodnice | bewu1 | Infrastruktura drogowa | 19 | August 21st, 2008 07:26 PM |
Trasy i obwodnice w innych europejskich miastach | vampi_r | Infrastruktura drogowa | 40 | April 8th, 2006 10:41 PM |