![]() |
|
|
![]() |
forums map | news magazine | posting guidelines |
![]() |
#1361 | |
Registered User
Likes (Received): 2116
|
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#1362 |
Registered User
Likes (Received): 3681
|
I moved to another country. You can do the same.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Theards Starter
|
jasné, všetci sa presťahujme na sibír
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#1364 |
Registered User
Likes (Received): 3681
|
whatever floats your boat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Registered User
Likes (Received): 0
|
Somarina, taketo zvasty casto pocuvam od ludi co nevytiahli paty zo slovenska. Ked budes starsi uvidis ako sa daju priority sklbit (teda ak nemas bohateho tatka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 | |
Registered User
Likes (Received): 914
|
Quote:
Nejdem zovseobecnovat, ale menej mi voni pristup ludi, ktori sa "museli" odstahovat do zahranicia, lebo na Slovensku sa "nedalo zit", "clovek si nezarobi na dostojny zivot" a podobne...a potom jedine co robia je, ze kazdy bozi den sleduju na internete slovenske televizie a citaju na nete slovenske noviny a pisu mudrosti celeho sveta do diskusii... ![]()
![]() |
![]() |
#1367 |
Registered User
Likes (Received): 158
|
![]() heh, byt v JA iba za 725tis.. no neber to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Registered User
Likes (Received): 747
|
![]()
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Registered User
|
Ked na to pozeram, tak zacinam uznavat, ze pravdu mal ten co tvrdil ze cena bytu sa neda vypocitat z ceny za m2, lebo potom vyjdu taketo sialene cifry, ktore su uplne nerealne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
dialnice.info ::..
Likes (Received): 5140
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
lost in the supermarket
Likes (Received): 2760
|
Quote:
![]() http://www.finep.sk/web/jegeho_detai...UID=JEG_2101.A
![]() |
![]() |
#1372 |
Registered User
|
![]() ![]() inac ten napravo ma slusnu dispoziciu ,teda z tych lepsich co som v poslednej dobe videl by som povedal.To nalavoo-plno kamrlcov,tri balkony ,jedna spalna ale hlavne priestor pre domace prace.Akoze chapem ze je to spolu,ale tak uplne sa tie dve casti neguju.Ak by mala babka s dedkom byvat vlavo a rodina s detmi vpravo,tak zbytocne maju ti dvaja ludia nalavo strasne velky byt.No fakt nechapem tu logiku.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Regular Fool
Likes (Received): 81
|
![]()
![]() |
#1374 |
BANNED
Likes (Received): 741
|
Takze, este sa vratim k tym spravcovskym poplatkom. Od znameho, majitela spravcovskej spolocnosti, som si pytal rozpis poplatkov jeho najvacsieho projektu. Dnes mi dal niekolko rozpisov, vyberam ten najvacsi projekt s 277 bytmi: smetne kose...................14 400 euro............4.33 eura byt/mesiac pozemne vonkajsie prace...28 808..................8,66. poistenie........................25 000...................7.52 odmena za spravu............28 808...................4.33 vonkajsie osvetlenie..........9 659....................2.9 fond prev. udrzby a oprav..7 000....................2.1 audit..............................2 500....................0.75 odvoz odpadkov...............68 000..................20.45 opravy.............................3 000...................0.9 total.............................187 215...................56.32 eura na byt na mesiac vnutorne umyvanie okien.................2 200....................0.66 upratovanie a umyvanie sp. priestorov.....7 000.....2.1 elektrika..........................2 000....................0.6 opravy............................1 500....................0.45 fond oprav.......................1 169....................0.35 total..............................13 869...................4.17 Spolu.............................201 084 euro rocne ..........................................725.93 eura na byt rocne ...........................................60.50 euro na byt mesacne!!! Ma este niekto nejake pochyby, ze Slovensko nie je normalna krajina? Ked som tomu Irovi ukazal zoznam poplatkov na Jegeho aleji, povedal mi, ze to bali v Irsku a odchadza podnikat na Slovensko. Mimochodom, este mam dalsie dva rozpisy, jeden z 39-bytoveho projektu a jeden z 18 bytoveho projektu. Ak chcete, mozem vam ukazat aj tie. Last edited by zaq-; January 26th, 2010 at 10:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | |
dialnice.info ::..
Likes (Received): 5140
|
Quote:
![]() kokos, ako 23 melka je este vacsia sci-fi.. to mas peknu vilku v meste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Registered User
|
Quote:
![]() Ale tak su to len take domienky,kedze sa snazim najs zmysel takehoto bytu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Registered User
|
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Regular Fool
Likes (Received): 81
|
![]()
![]() |
#1379 | |
Registered User
Likes (Received): 853
|
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#1380 |
Registered User
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
Thread Tools | |
Rate This Thread | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[Bratislava] Bratislavský hrad | Bratislava Castle | futuros | Bratislava | 2790 | November 3rd, 2019 06:07 PM |
Bratislava photos - this is bratislava, not like in horror Hostel | alien | Phototeka | 11 | February 27th, 2006 08:19 AM |