![]() |
|
|
![]() |
forums map | news magazine | posting guidelines |
|
Infrastruktura lotnicza Wszystko, co dotyczy komunikacji lotniczej |
Global Announcement |
As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy. |
![]() |
|
Thread Tools |
![]() |
#3161 |
Registered User
Likes (Received): 247
|
Widać po statystykach, z roku na rok ograniczali obecność w Gironie.
To nie była spontaniczna decyzja, Ryanair powoli zmienia swój model biznesowy i przenosi się na większe lotniska. |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#3162 | |
Registered User
Likes (Received): 35037
|
Quote:
Wczoraj tramwaje były najsprawniejszym środkiem lokomocji po Olsztynie.Gdy na Sikorskiego korek sięgał w najgorszym momencie ronda na os. Generałów, tramwaje spokojnie jeździły.O godz. 8 rozmawialiśmy z rodzicem uczennicy ze szkoły na Nagórkach, który widząc sytuację, zostawił samochód na parkingu koło przystanku "Płoskiego" i przesiadł się na tramwaj.Córka wysiadła koło szkoły, a ja za chwile pojechałem dalej. Nie planowałem tego.Zobaczyłem, co się dzieje i zamiast w kierunku centrum skręciłem na pierwszy przystanek. Samochód na mnie poczeka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3163 | |
Registered User
Likes (Received): 46544
|
https://www.rte.ie/news/business/201...enger-numbers/
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#3164 |
Cyklista i wegetarianin
Likes (Received): 5394
|
![]() Ryanair może sobie pozwolić na rozwijanie się nawet w rozpoczynającym się kryzysie w branży lotniczej. Według najnowszych prognoz zysk w 2019 spadnie im o jakieś pół miliarda euro ale ciągle będzie duży, rzędu miliarda. https://www.marketscreener.com/RYANA...10/financials/
![]() |
#3165 |
Registered User
Likes (Received): 1563
|
Kiedy Ryanair przedstawia finalny rozk³ad na lato 2020? Kto¶ z forumowiczów wie?
Kolega chcia³ zabukowaę bilety Birmingham-Bydgoszcz-Birmingham na majówkź 2020 i nie ma jeszcze w rozk³adzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3166 | |
It is very important
Likes (Received): 1000
|
![]()
25 października 2019 mają ostatecznie zakonczyć sie prace nad rozkładem od S20. Nie dotyczyć to będzie nowych połączeń ogłoszonych w listopadzie i grudniu 2019.
"Człowiek rozsądny dostosowuje się do świata. Człowiek nierozsądny usiłuje dostosować świat do siebie. Dlatego wielki postęp dokonuje się dzięki ludziom nierozsądnym." - George Bernard Shaw Airlines I like it.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Registered User
Likes (Received): 1563
|
Dziźkujź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3168 | ||
Registered User
Likes (Received): 5963
|
Ryanair poleci do Armenii! 4 nowe trasy jedna ucieszy pasażerów z Polski!
f4f Quote:
![]() |
![]() |
#3169 | ||
Registered User
Likes (Received): 3170
|
Nie tylko w Budapeszcie, Ryanair dostaje po dupie
![]() Quote:
W6 znów im odskoczy wraz z wprowadzeniem kolejnych A320neo/A321neo ![]()
Last edited by Blizz_krk; October 23rd, 2019 at 05:27 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 | |
Registered User
Likes (Received): 5963
|
Polacy przejmują kolejne 2 duże bazy Ryanaira! Buzz powalczy z Wizzem w Czechach i Bułgarii
F4F Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3171 | |
Registered User
Likes (Received): 35037
|
Quote:
Wczoraj tramwaje były najsprawniejszym środkiem lokomocji po Olsztynie.Gdy na Sikorskiego korek sięgał w najgorszym momencie ronda na os. Generałów, tramwaje spokojnie jeździły.O godz. 8 rozmawialiśmy z rodzicem uczennicy ze szkoły na Nagórkach, który widząc sytuację, zostawił samochód na parkingu koło przystanku "Płoskiego" i przesiadł się na tramwaj.Córka wysiadła koło szkoły, a ja za chwile pojechałem dalej. Nie planowałem tego.Zobaczyłem, co się dzieje i zamiast w kierunku centrum skręciłem na pierwszy przystanek. Samochód na mnie poczeka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Registered User
Likes (Received): 520
|
![]()
![]() |
#3173 |
Registered User
Likes (Received): 121
|
Przypudrują zmianą nazawy modelu na 737-8200 i 90% społeczeństwa nie będzie świadome czym lata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3175 | |
Registered User
Likes (Received): 1284
|
Jak na razie 3 sztuki B737-800 Ryanaira zostały uziemione z powodu znalezienia pęknięć pomiędzy kadłubem a skrzydłami.
https://www.msn.com/en-gb/news/world...QKo?ocid=ientp
![]() |
![]() |
#3177 | |
Registered User
Likes (Received): 3170
|
Kolejne problemy flotowe FR.
Quote:
![]() |
![]() |
#3178 |
Registered User
Likes (Received): 8
|
Bardzo przepraszam za offtopic, ale nie mogę znaleźć informacji. Czy w bagażu podręcznym w Ryanair można mieć ze sobą laptop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Registered User
Likes (Received): 350
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3180 | |
Registered User
Likes (Received): 11998
|
W zasadzie to trzeba - laptopów (i innych urządzeń z bateriami) nie można przewozić w rejestrowanym.
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
Thread Tools | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[Polska] Liczba pasażerów w portach lotniczych | martin | Infrastruktura lotnicza | 13710 | December 13th, 2019 08:53 PM |
Ryanair & EasyJet - the world's fastest growing airlines? | Monkey | Transport, Urban Planning and Infrastructure | 672 | May 1st, 2019 05:32 AM |
Aeroporto Internacional do Porto poderį vir a ser a nova base da Ryanair | Daniel_Portugal | Aviaēćo | 544 | July 4th, 2007 11:53 PM |
Liverpool John Lennon Airport (v) | woody | Liverpool Metro Area | 999 | October 21st, 2006 06:26 PM |