JAKARTA | Plaza Indonesia Extension - The Keraton & The Plaza - Page 8 - SkyscraperCity
 

forums map | news magazine | posting guidelines

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Metropolitan Construction and Development > Jakarta

Jakarta » Bodetabek


Global Announcement

As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy.


Closed Thread

 
Thread Tools
Old July 13th, 2010, 01:18 PM   #141
Manusia Ilegal
Midas Touch
 
Join Date: Jul 2010
Location: Jakarta Barat
Posts: 5
Likes (Received): 0

Has the PI extention opened yet?
Manusia Ilegal no está en línea  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old July 13th, 2010, 04:34 PM   #142
AAG
cowojakarta
 
AAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Jakarta
Posts: 2,588
Likes (Received): 7

udah lama opennya
AAG no está en línea  
Old July 13th, 2010, 05:12 PM   #143
rizaseptama
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 51
Likes (Received): 0

Plaza Indonesia Extention suasananya wuenake pol. konsepnya beda dr mall2 yang ada2.
rizaseptama no está en línea  
Old July 13th, 2010, 05:46 PM   #144
Grady
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 181
Likes (Received): 74




creditnya ke sendokgarpu dan detik forum

Foto tersebut foto venue baru Hyatt OnFive yang berada di bagian extension
Grady no está en línea  
Old July 13th, 2010, 06:13 PM   #145
star2dusts
Registered User
 
star2dusts's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 809
Likes (Received): 95

wow..aksesnya dari mana itu ya? kereeeennn..
star2dusts no está en línea  
Old July 13th, 2010, 06:43 PM   #146
jrot
@djerot
 
jrot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,386
Likes (Received): 348

naik lift dari lobby hotel hyatt,trs ke lante5 kluar2 nyusurin kolam bernang trus jalan ke samping pojok dan tibalah di podium yg baru itu...

tapi IMO,view nya masih lbh keren sohoGI/immiPI ahh..view nya cmn ke arah west mall,thamrin city&genteng rumah2 kebon kacang+tnh abang...pdhl harga lebih bikin kempes
jrot no está en línea  
Old July 13th, 2010, 06:56 PM   #147
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5,559
Likes (Received): 1587

ya klo gitu bener bagusan immigant at PI
dis dis no está en línea  
Old July 14th, 2010, 03:44 AM   #148
VRS
Registered User
 
VRS's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Jakarta
Posts: 47,217
Likes (Received): 12185

Quote:
Originally Posted by jrot View Post
naik lift dari lobby hotel hyatt,trs ke lante5 kluar2 nyusurin kolam bernang trus jalan ke samping pojok dan tibalah di podium yg baru itu...

tapi IMO,view nya masih lbh keren sohoGI/immiPI ahh..view nya cmn ke arah west mall,thamrin city&genteng rumah2 kebon kacang+tnh abang...pdhl harga lebih bikin kempes
ho3x...cuba ah nanti malam...
VRS no está en línea  
Old July 14th, 2010, 11:25 AM   #149
eurico
Moderator
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 33,650
Likes (Received): 11270

Quote:
Originally Posted by jrot View Post
naik lift dari lobby hotel hyatt,trs ke lante5 kluar2 nyusurin kolam bernang trus jalan ke samping pojok dan tibalah di podium yg baru itu...

tapi IMO,view nya masih lbh keren sohoGI/immiPI ahh..view nya cmn ke arah west mall,thamrin city&genteng rumah2 kebon kacang+tnh abang...pdhl harga lebih bikin kempes
itu yang dulunya lapangan tenes bukan?? lapangan tenes nya digusur?
__________________
Don't Rich People Difficult
eurico no está en línea  
Old July 14th, 2010, 12:19 PM   #150
jrot
@djerot
 
jrot's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3,386
Likes (Received): 348

gatau dah,sblmny blm prnh kesitu soal'e!wkwkwk
jrot no está en línea  
Old September 13th, 2010, 05:55 PM   #151
star2dusts
Registered User
 
star2dusts's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 809
Likes (Received): 95

ini toko baru apa gw aja yg gak notice ya?

star2dusts no está en línea  
Old September 13th, 2010, 07:51 PM   #152
iAndy-JaKaRtA
#JoanneWorldTour
 
iAndy-JaKaRtA's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: CGK-SIN-TPE-(soon)
Posts: 3,919
Likes (Received): 689

toko buku
__________________
Always think before Act



instagram.com/sadonoandrew | kustomable.com/andrewshop
iAndy-JaKaRtA no está en línea  
Old September 13th, 2010, 09:26 PM   #153
star2dusts
Registered User
 
star2dusts's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 809
Likes (Received): 95

ya emang toko buku, pertanyaannya baru apa udah lama. Gak pernah notice soalnya lokasinya terpencil gt "-__-
star2dusts no está en línea  
Old September 15th, 2010, 03:21 AM   #154
Blue_Sky
Moderator
 
Blue_Sky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 9,849
Likes (Received): 728

Di lt berapa itu? Deket mana?
Blue_Sky no está en línea  
Old September 15th, 2010, 04:07 PM   #155
star2dusts
Registered User
 
star2dusts's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 809
Likes (Received): 95

itu di lantai dasar, persis di samping lift dan toilet yg deket aigner..bener2 terpencil..
star2dusts no está en línea  
Old September 16th, 2010, 02:52 AM   #156
soner_maniac
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Palembang
Posts: 31
Likes (Received): 0

tapi ramai gak tokonya?
soner_maniac no está en línea  
Old September 16th, 2010, 03:00 AM   #157
Blue_Sky
Moderator
 
Blue_Sky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 9,849
Likes (Received): 728

@star2dust

Oh iya, rasa nya saya tau dan pernah lewat tenant ini. Seingat saya kecil saja luasan nya
Blue_Sky no está en línea  
Old September 18th, 2010, 06:17 PM   #158
dis dis
Registered User
 
dis dis's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5,559
Likes (Received): 1587

Quote:
Originally Posted by star2dusts View Post
ini toko baru apa gw aja yg gak notice ya?

new bookstore ni...kyknya baru beberapa bulan
kinokuniya still the best
dis dis no está en línea  
Old September 20th, 2010, 05:46 PM   #159
AAG
cowojakarta
 
AAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Jakarta
Posts: 2,588
Likes (Received): 7

Construction at EX atrium


Construction on EX atrium - ceiling
AAG no está en línea  
Old September 21st, 2010, 12:35 PM   #160
star2dusts
Registered User
 
star2dusts's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 809
Likes (Received): 95

wah mau diapain tuh EX?? kok bisa dapet fotonya?
star2dusts no está en línea  
Sponsored Links
Advertisement
 


Closed Thread

Tags
plaza

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us