![]() |
|
|
![]() |
forums map | news magazine | posting guidelines |
|
Global Announcement |
As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy. |
![]() |
|
Thread Tools | Rate Thread |
![]() |
#101 | |
Registered User
Likes (Received): 757
|
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#102 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Registered User
Likes (Received): 53
|
![]() Až teraz som si všimol: v 1. etape ten byt úplne hore v pravo tam má "skybox" alebo čo?
![]() |
#104 |
Registered User
Likes (Received): 41
|
to je obyvacka toho stresneho bytu, ponuka sa na sekundari za nejakych 380k v holobyte, celkom podareny az na hodne hodne male izby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Registered User
|
ak ho chces kupit tak pockaj aspon na hrubu stavbu druhej fazy, myslim ze zakryje vsetky vyhlady a cena pojde dole urcite
![]() inak z vnutra to je ovela mensie ako to vyzera byt: https://youtu.be/EMm-0wooArE?t=70
![]() |
![]() |
#106 |
Registered User
|
mozno som len staromodny ale pri cenovke 400000 na okraji ocakavam vacsie izby ako 10m2 detska ci 12m2 spalna, lebo nechapem architekta/projektanta ktory takyto prudukt vypusti s domienkou ze to je to co cielovka tohto bytu hlada. Je to ako 100 konove ferrari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
dialnice.info ::..
Likes (Received): 5212
|
lenze ludia to 100konove ferrari chcu .. a ver tomu, ze by ho kupili. tak ako pri tychto bytoch. kedysi sa ludia pozastavovali ako mohli kupovat 30m2 studia v eurovea I za 150 tisic .. no dnes by ich predali za pol miliona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Registered User
|
Unikla ti pointa, ja sa vobec nestazujem na cenu 380000, ta je uplne v poriadku. Len ja osobne ked hladam byt v tejto cenovej urovni tak mam ine predstavy ako architekt/projektant ktory to dizajnoval, lebo nech mi nikto nevravi ze nebolo mozne aby ten byt mal spalnu aspon tych 16m2. Keby ju mal dam zan kludne aj 400000. Mne je jedno ci je terasa 50m2 alebo 90m2, ale nie je mi jedno ci ma rodicovska spalna 12m2 alebo 16m2.
![]() |
![]() |
#109 |
dialnice.info ::..
Likes (Received): 5212
|
ja ta plne chapem, len proste projektant potrebuje nasekat cim viac bytov. v tomto bola asi jedna z mala vynimiek sofora, lebo tam sa nad tym ozaj zamyslali.
ked sme uz trosku OT, tak pre mna osobne moze mat rodicovska spalna kludne aj len 12 m2. vsak tam len spis & co. pre mna su napriklad dolezitejsie ze nech su detske vacsie a samozrejme idealne aj nejaky satnik/kumbal. tak sme to napriklad aj my riesili v dome, rodicovska spalna ma len necelych 13m2, ale "detske" maju skoro 17stvorcov |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Registered User
|
12m2 spalna je OK ked mas rekuperaciu, alebo v lete ked spis pri vetracke, alebo nezatvaras dvere na noc do zvysku bytu. V opacnom pripade je to malo m3 vzduchu pre 2 dospele osoby, k ranu mas CO2 ppm na urovno ktora uz ovplyvnuje kvalitu spanku. Plus to vsetko za predpokladu ze mas nejak rieseny satnik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Registered User
|
![]() |
![]() |
#112 |
Registered User
Likes (Received): 7418
|
Isiel som minule okolo do utulku slobody zvierat a ta lokalita je podla mna dost zla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Registered User
|
to je pravda - okolie je totalne zanedbane, je to byvala "priemyselna zona" v kombinacii so "zahradkami", kde na cierno byvaju bezdaci, cesty su total rozbite, vsade poletuju odpadky, ludia tam vozia bordel do lesa, a do toho tam premavaju plne domiesavace z betonarky, mohlo by sa to zlepsit pri rosirovani harmincovej a zdola od stadiona sa to asi zlepsi po rekonstruckii celeho arealu
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
Thread Tools | |
Rate This Thread | |
|
|