![]() |
|
|
![]() |
forums map | news magazine | posting guidelines |
|
Global Announcement |
As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy. |
![]() |
|
Thread Tools |
![]() |
#61 |
Registered User
Likes (Received): 377
|
Всім привіт! Я тут новачок!! дуже цікавий форум!!!
Декілька зауважень: маршрути маршрутних таксі 10,59,66 уже давно немає!!! а 59 взагалі і не був ніколи, замість нього є ідентичний 67. Я студент аграрного, тому і знаю. Ще восени бачив маршрут 71 "Барське шосе - Гонти" , навіть знаки поставили із розкладом, але уже давно їх невидно цих маршруток.. |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#62 |
Igor Vinn
Likes (Received): 2945
|
Вітаємо на форумі))) Будь-ласка приймай активну участь у форумі)))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zp Style
Likes (Received): 7030
|
Quote:
![]()
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#65 | |
vn
Likes (Received): 7618
|
Quote:
Отже вінничан тут вже 10 є! Якби ще частіше всі зявлялися ![]() А по маршрутам, то так, ти правий. Цей список, що я подав робив ще у 2008-му. Просто я не був упевнений по всіх, тому нових не добавляв у список і старих не забирав. 66-го я справді давно не бачив. Усе логічно, адже він фактично був укороченим варіантом 68-го, який йде на ДПЗ черех вокзал. 10-им я ніколи взагалі не їздив, але раніше бачив. А от 59-й таки був, я ним їхав з Буми пару разів. Між ними різниця, що якийсь з них йшов через г.Успенського. Але зараз 59-й також давно не бачив. 71 йшов взагалі по Максимовича, але небагато часу. Зараз його вже немає. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Registered User
|
Quote:
От шкода 10 маршрут. По суті з аграрного напряму на вокзал не доїдеш..62 маршрутка дуже довго обїжає, а 10 - напряму по соборній ходила. і 71 маршрут теж шкода, по максимовича тепер взагалі траснпорт не ходить. 66 дійсно дублює 68. А ще ходить на аграний 12 тролейбус з Чехова. А чому б не зробити ще один маршрут Аграрний - водоканал??? і дати йому вільный 13 номер?? У нас всі що на київській живуть мусять лише маршруткою їздити... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Igor Vinn
Likes (Received): 2945
|
На рахунок 13-го номера згоден, дуже був би доцільний маршрут. Київська буде дуже завантаженою тролейбусами - №1, 2, 3, 6, 6А, 8, 9, 14 і ще 13. Але 8-й маршрут на мою думку не є доцільним, тому його можна було б відмінити
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Cittadino impazzito
Likes (Received): 31
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
vn
|
Quote:
![]() До речі, в мене вже була думка створити гілку для міст Вінницької області. Кожне місто окремо по кількості проектів не потягне, а от всі разом - якраз! Так, той би тролл не завадив. Я живу на Київській і знаю як іноді проблемно дістатись до ВНАУ. 40-а маршрутка не справляється ніяк. Хоча мені рідко коли туди треба, а от студентам таки халепа. Вже краще мабуть з пересадками тролл-трамвай. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
vn
|
Ось такий дводверний ЛАЗ почав кататись по маршрутам на Старе місто. Я не впевнений, що він у Вінниці недавно, але точно, що за два роки, відколи вони є, я його не бачив. Усі інші - тридверні.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Audicted Driver.
Likes (Received): 1433
|
^про того мужика не раз вже в новинах писали)) Я думав його тим літом побачити десь але так і не побачив. Це доречі він сам скріпив його так, це не орігінальний но вийшло навіть дуже по замодськи
![]() Що до автобусів, такі було б добре використовувати у Він. Аеропорті якщо колись заробе. 2 якраз би хватило)) Я був би просто в шоці якщо б Ікарус якісь підкотував до Боинга ![]() P.S На фото бачу той що з права має наклейку RUS та російські номера....це як розуміти? Якісь таємні закупи Москвою у Банревіншини проходять, напевно іхні ніяк не катять, захотіли з комфортом купити у Хахлов ![]() ![]()
"Немає в нас бандерівців та москалів, східний і західний. Всі ми - народ України!" - В`ячеслав Чорновіл. Пам'ятайте, достатньо тільки спитати у росіянина, "Чей Крым?" щоб взнати чи має він ненавість до України чи ні. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Registered User
|
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Cittadino impazzito
Likes (Received): 31
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Registered User
|
Quote:
Ще ось таке стосовно маршруток. З барського шосе і з київської на Бучми здаеться прямого транспорту не має....а не завадив би он скільки вільних номерів по маршрутах)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
vn
|
То ж я написав))) Десь може наприкінці тижня. Я й сам поки ще не знаю точно коли. Може в кого які пропозиції?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
vn
|
Згоден. Але поки маршрутна мережа, наскільки я знаю, не буде мінятись. Взагалі якось йшла мова про скорочення кількох (вочевидь, якраз мались на увазі 66,59, 10-й). А з Київської років два-три тому ходила маршрутка на Бучми (всього дві машини - Мерс і І(Ай)веко). Тільки вони були без номера, а як випробні. Їздили з кінця вулиці Станіславського, потім через Гонти на Київську, а далі через зал. вокзал. Народ ними користувався, але щось не склалось.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Amazing Ukraine
Likes (Received): 886
|
Quote:
У цю п'ятницю можна...
![]() |
Sponsored Links | |||