![]() |
|
|
![]() |
forums map | news magazine | posting guidelines |
|
Global Announcement |
As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Go here to familiarize yourself with our posting policy. |
![]() |
|
Thread Tools | Rate Thread |
![]() |
#2281 |
Registered User
Likes (Received): 4439
|
Chyba v systéme. Kruh, kruh, kruh,.... štvorec?
|
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
#2282 |
Prešpurák
Likes (Received): 1520
|
Malý krok pre človeka, veľký pre Bratislavu
![]()
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Registered User
Likes (Received): 102
|
Treba im tie lampy nahlasovať. Skúšal som nahlasovať u nás v Petržalke podľa čísiel na lampách a cca dva dni na to už svietili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Registered User
|
Ja mám iba negatívne skúsenosti. Pravidelne som im nahlasoval a prestalo ma to baviť. Napr. jedno svietidlo na Mierovej na moste ponad Gagarinovu im trvalo sprevádzkovať 4 roky. Iné lampy, ktoré som nahlásil neboli ani po mesiaci funkčné. A najrýchlejšia oprava z ich strany bola po dvoch týždňoch.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Registered User
Likes (Received): 228
|
Ja som nahlasoval dva krát a vždy prišli na druhý deň.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | ||
Moderator
Likes (Received): 6187
|
Quote:
Na Slovensku som nevidel mesto, kde by bol v sucasnosti taky problem s osvetlenim, ako v Bratislave. V tomto sme sa vratili do 90. rokov.
![]() |
![]() |
#2288 | |
Registered User
|
Toto tiež nechápem. Tí ľudia akoby chodili s klapkami na očiach. Tento marazmus musia vidieť všade, kde sa pohybujú či už pracovne, alebo v osobnom volne. Z ich strany je to prístup bez záujmu k práci. Odkrútiť si nejako 8 hodín a ísť domov. Nič naviac. A to by z nich neubudlo, keby si to iba zaevidovali a riešili v práci a rázne, hlavne keď to je ich referát.
![]() |
![]() |
#2289 |
Registered User
Likes (Received): 857
|
![]()
![]() |
#2290 | |
Registered User
|
Ale nejde len o nám. SNP. E499..... písal o susednej Treskoňovej, kde z troch svietidiel nesvietili presne tri. Tam musí byť potom jednoznačne tma.
A tá nechuť im nahlasovať lampy asi vyvrcholila, keď som dotyčného operátora na ohlasovni porúch musel presviedčať, že aj most Apollo je súčasťou VO vo vlastníctve mesta a že tie dve tretiny nefunkčného osvetlenie postranných lávok pre cyklistov a chodcov by už mohli aj opraviť, keďže im to nahlasujem už niekoľko mesiacov.
![]() |
![]() |
#2291 |
Prešpurák
Likes (Received): 1520
|
Update
![]() ![]()
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Registered User
Likes (Received): 4776
|
za tento pocin musim primatora pochvalit. cez obed som siel okolo a hned to tam vyzera lepsie, ked tam neparkuju auta az po chodnik. chcelo by to ale este zrusit ten asfalt a nahradit dlazbou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
dialnice.info ::..
Likes (Received): 5155
|
A dat na jednu uroven..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Registered User
Likes (Received): 917
|
Všetko bude, pri veľkej rekonštrukcii...:-)
![]() |
#2295 |
Registered User
Likes (Received): 1744
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Registered User
Likes (Received): 1414
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Registered User
Likes (Received): 5890
|
Neviem, či ste si všimli, ale na vypratanie Treskoňovej a SNP od áut doplatili rezidenti na Zochovej, ktorí prišli o 18 parkovacích miest. Na tie si totiž nárokovala BPS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Registered User
Likes (Received): 917
|
![]() Hej, na Vallovom a mestskom FB z toho včera večer vznikol celkom pekný shitstorm...
![]() |
#2299 | |
dialnice.info ::..
Likes (Received): 5155
|
v podstate vallo chcel prezenovat len super doooper zive namestie a zliznut smotanu, ale negativne spravy o obmedzeni rezidentov zbabelo nechali na stare mesto a cele to akoze manazoval MIB. fakt super vizitka ..
![]() |
![]() |
#2300 |
paradajka
Likes (Received): 1242
|
Tak ale hlavne, že oranžové kruhy a fotky na Facebooku sú.
![]() |
![]() |
![]() |
Sponsored Links | |||
Advertisement |
|
![]() |
Thread Tools | |
Rate This Thread | |
|
|