SkyscraperCity Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-13 of 34 Results
 1. Além-Fronteiras / Around The World
  O Kosovo (em sérvio, Косово; em albanês Kosova) é um país de reconhecimento limitado localizado na península dos Bálcãs (no sudeste da Europa), na região da antiga Jugoslávia. Desde 2008, quando declarou a sua independência de forma unilateral da Sérvia, é reconhecido como um país independente...
 2. Prishtina
  Kompleksi Banesorë nga kompania "Tregtia" e projektuar nga studio me fame boterore "Studio Libeskind" dhe eshte e projektuar per 10.000 banore. Gjendet ne Lagjen Mati 1 dhe perfshin objekte me lartesi te ndryshme nga 6 deri ne 19 kate:
 3. Arkitektura dhe Planifikimi Urban
  Kompleksi Sunrise Building - Gjakove. Projekti: Punimet:
 4. Arkitektura dhe Planifikimi Urban
  Kompleksi Albanica - Gjilan. Investitor: D&A Construction. Punëkryesi: Caholli Group. Projekti: Punimet:
 5. Arkitektura dhe Planifikimi Urban
  [FERIZAJ] Projekte të Ndryshme | Construction Projects Disa nga projektet e përfunduara në Ferizaj. Kompleksi banesor "Kullat Binjake" në Ferizaj.
 6. Kosova
  Na mungonte nje.:).Dikush mund ta quaj si periferi te Prishtines,por meriton temen e saj. FushKosova by ArijanDemiri, on Flickr
 7. Aeroportet
  Pista http://static.panoramio.com/photos/original/68232964.jpg
 8. Fotoforum
  Afgelopen september was ik in Prishtina, Kosovo. Wat mij betreft zeker een aanrader. Beetje chaotisch, maar erg gastvrije mensen met vaak intrigerende verhalen, en lekker eten voor weinig geld. Verder is het wonderlijk hoe veel internationale organisaties vooral de hoofstad overspoelen...
 9. Trevat shqiptare
  We were missing a thread here with pictures from Presheva so here it is. :cheers: Shtepia e Kultures Kopeshti 8 Marsi Gjimnazi Skenderbeu
 10. Kosova
  Hotel Victory Prishtina www.hotel-victory.com
 11. Albanologjia
  @Liburni Këtë faqen e kam shfletuar kur më duhej para ca kohësh.Shpresoj që të të bëjë punë edhe ty. http://albania.faithweb.com/albanian_names/alb_names_a.htm
 12. Albanologjia
  I have come up with the idea of posting images,articles and everything related to education and development in Kosovo and Albania.
 13. Ekonomia, Shërbimet Publike dhe Turizmi.
  KOSOVA | Tourism - Culture - Youth - Sport
1-13 of 34 Results
Top