SkyscraperCity Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

21-31 of 34 Results
 1. Shërbimet Publike
  FSK-së i vijnë armët Nga Dafina Myrtaj më 24.04.2009 në ora 8:12 Forca e Sigurisë së Kosovës ka filluar të furnizohet me një numër të caktuar armësh dhe pajimesh e mjetesh medicinale. Buxhetit për ndërtim të saj i shtohen edhe 3 milionë euro. Fondi për ngritjen e FSK-së është shtuar edhe...
 2. Highways & Autobahns
  I thought we must start a thread about road infrastructure in Kosovo, because Kosovo is de facto an independent country even if it's not fully recognized.it seems from the article that roads are improving there and the first motorway from pristina to albania will become reality in a few years.So...
 3. Shërbimet Publike
  Fillojme me Sherbimin Policor te Kosoves www.kosovopolice.com
 4. Rrugët
  SIVJET 7 MILION EURO PËR INFRASTRUKTURËN E RRUGËVE TË DUKAGJINIT Prishtinë, 19.05.2008 Në vazhdim të aktiviteteve të njëpasnjëshme të MTPT prej fillimit të këtij viti, sot në Banjë të Pejës u bë edhe përurimi i rrugës (projekt i qeverisë së mëparshme) Banjë e Pejës – Vrellë e Istogut e gjatë 6...
 5. Hekurudhat
  Infrastructure Development Thread Ketu munde te postoni, debatoni, komentoni, rreth infrastruktures Shqipetare(Shqiperi, Kosovë, etj.) Ketu behet fjale per rruge, hekurudha, aeroporte.
 6. Ekonomia
  Stick to the topic, and keep your crap for yourself ;) ! I didnt find any similiar thread for Kosova, so its about time someone opened one.. Please give constructive comments, and try to stay on topic....
 7. Rrugët
  I dunno why you guys closed the last topic but who cares. New one here.... A picture taken today from work being done at KORIDORI 8
 8. Prishtina
  Prishtina/Pristina: is the capital city of Kosovo Population: Latest estimates suggest the city is inhabited by as many as 600 000 people. Here are some proposed, approved, underconstruction projects about Prishtina/Pristina: A proposed tower for the city of Prishtina/Pristina: Appt...
 9. Arkitektura dhe Planifikimi Urban
  [Malisheva] Projects & Construction Malisheva, Kosova
 10. Fotografi
  PRISHTINA: Mitrovica: Gjakova and surrounding area: Brezovica: Ferizaj: Prizren:
 11. Fotografi
  The city of TIRANA ALBANIA
21-31 of 34 Results
Top