SkyscraperCity banner
sarandë
1-1 of 1 Results
  1. Arkitektura dhe Planifikimi Urban
    Saranda City Masterplan approved a few months ago (only in albanian) _______________________________________________________________ PROJEKTI QE NDRYSHON SARANDEN DHE NESER Se afermi Saranda do t'u ofroje pushuesve te saj, vec bukurive te natyres edhe gjithe aksesoret e nevojshem te nje...
1-1 of 1 Results
Top