SkyscraperCity Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Bones,
ja ho tenc penjat a un tema però creia que podria valdre la pena fer un tema propi a n'aixó.

Soc estudiant d'últim curs de enginyeria de camins especialitzat en transports de sa facultat de Barcelona.
Com sabreu sa mobilitat a Mallorca i a ses Balears senceres es bastant terrible i focalitzada a n'es cotxos. Ara mateix s'ha vist que no es es model i han de canviar. PER FI!!!! Queden infinites coses que fer i per millorar. Crec que es fonamental saber que pensa es ciutadà. Sap que es important per a ell i vol participar-hi.

Dins d'aixó, una cosa que no es dona compte s'autoritat política mai es que es ciutadà sa sent que no te veu ni te mitja de comunicació amb s'autoritat. Sobretot en es temes de millora des transport.

Estic fent un estudi per s'universitat sobre aquest fet i he creat una enquesta de 2 preguntes fàcils i ràpides respecte a n'aquest tema. Son 2 minutets i ens pot ajudar a n'es futur.

Aquí teniu:
http://bit.ly/e_TTUU

Gracies! Esper comentaris, de si vos pareix be o no s'idea que estic desenvolupant. :)
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Creo que no lo he dicho, pero lo digo ahora. Cuantos más lo hicierais mucho mejor porque es para mi proyecto final de carrera. Estaría muy agradecido a todo el mundo. Todos aquellos que quieran compartir el link está a vuestra disposición.

Muchas gracias a aquellos que lo habeis hecho y a los que lo harán :)

Aclaraciones:
--> La encuesta es de 5 preguntas. Pero SOLO SON 2 para toda la gente que NO sea de "Barcelona y utilice el Trambaix".... es decir, en principio TODOS VOSOTROS.
--> Es TOTALMENTE ANÓNIMA.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Muchas gracias a todos los que habeis contestado :) Animo a aquellos que entrarón y entrarán en el tema a hacerlo. Son 2 minutos de reloj.

Cuando acabe la encuesta os informaré con los resultados si quereis.
Muchas gracias!!

P.D: Si alguien supiera de otros foros donde estuvieran interesados en la mobilidad/transportes/transporte público, ¿me lo podría decir, por favor?
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top