cok guzel. ama boydan boya cam kullanmıs olan sorun olabilir. hele o taraftan insan geçişi varsa buyuk sorun. ama yuksek katlarda, ve kimsenin içeriyi goremeyeceginin kesin oldugu yerlerde boydan boya cam kullanılaiblir. burası oyle bi yer mi?
O zaman tablo yerine, (değiştiriliyorsa) duvarın rengini değiştir, çılgın renkler yap.
Mesela banyoda o tabloların olduğu duvar turuncu olsaydı, bir de altındaki yastıklarda ve halıda böyle küçük küçük turunculuklar olsaydı, çok güzel olurdu bence.
Bak bu odayı çok beğendim mesela. Bütün tabloları atsaydın, bir tek en sağdaki tablo kalsaydı, onu da duvara ortalasaydın, çok güzel olurdu. Çünkü yastıklar (onlara başka bir şey deniyordu, unuttum) renk vermiş diye, tablolar çok abes kaçıyor.
Konuyla pek ilgilenilmiyor yahu :lol:
Neyse uzun zamandır yapamıyordum bugün 2 tane yaptım
Biri ev kütüphanesi( o nasıl birşeyse :lol
Biri ise normal oturma odası olarak düşündüm
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!