bu cumhurbaşkanın işi değil... herşeyi cumhurbaşkanın dan beklemiyelim.. o da herşeye el atmasın... herkes işini yetki ve sınırları içerisinde yapsın...Bu İngilizce isim özentisine Cumhurbaşkanı'nın el koyması lazım.
Cok sacma su yazdigin sey. Tek adam yonetimi hosunuza gidiyorBu İngilizce isim özentisine Cumhurbaşkanı'nın el koyması lazım.
Lafın gelişi söyledim hemen atladınız. Elbette tek adam sistemini savunmuyorum. Kimin yetkisi varsa o müdahale etsin diyorum o zaman.Cok sacma su yazdigin sey. Tek adam yonetimi hosunuza gidiyor
Ve casa mare ingilizce degildir... Italyanca'da deniz ev anlamina gelir
Elbette savunmuyorsun. Ama bal gibi de savunuyorsun. Bilinçaltını sıçmışsın ortaya. Lafın gelişi söylemiş. Neden aklına gelen ilk şey "yassahlansın"?Lafın gelişi söyledim hemen atladınız. Elbette tek adam sistemini savunmuyorum. Kimin yetkisi varsa o müdahale etsin diyorum o zaman.
Çok mu hoşunuza gidiyor yabancı dilde böyle isimler verilmesi? İngilizce, İtalyanca veya Arapça ne farkeder ki? Atatürkçüyüz diye geçiniyoruz ama şehrimiz yabancı kelimelerin istilası altında kalmış laf çıkardığımız yok. Sadece İzmir'de değil. İstanbul, Gaziantep, Adana gibi şehirlerde de Arapça özentili uygulamalar mevcut. Nereye gidiyoruz böyle?
Baya karışmak istiyorsun ama sen millete? Daha insanların kendi projesne koyduğu isimlere saygı duyamazken neyden bahsediyorsun sen?İstediğin istediği gibi düşünür buna sen de karışamazsın ben de senin düşündüğüne karışamam. Nokta.