Też nie wierzyłem w tą inwestycję ale nie lubię się w takich momentach nie mylić. DAAAAAMMMMMMMMMM YYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!
:lol:Na pytanie, czy rekonstrukcja będzie z cegieł nie dostałem od WKZ jednoznacznej odpowiedzi :/
Powtarzam raz jeszcze. Inwestycję przy Piotrkowskiej 58 realizuje nie PGE z siedzibą w Warszawie, ale PGE Łódź Teren z siedzibą przy... Piotrkowskiej 58.Też nie wierzyłem w tą inwestycję ale nie lubię się w takich momentach nie mylić. DAAAAAMMMMMMMMMM YYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!
Mają powstać dwie ogólnopolskie firmy - PGE Dystrybucja i PGE Obrót. Pierwsza ma siedzibę w Lublinie, druga w Rzeszowie.PGE robi konsolidację, o tym wiadomo. Nie wiem, czy odbudują czy nie odbudują, tak czy owak 5 milionów co roku w kasie miasta oddanych Warszawie szkoda.
... i w powstaniu listopadowym. A, to już było. No ale walczyć powinna... była. No bo to też już było. Jedno i drugie przegrane.A Łódź winna walczyć, by centrala ta mieściła się u nas
Czy możecie odpowiedzieć mi na pytanie, po co Wy tak pieprz****??Lepiej módlcie się żeby mafia rozbiórkowa Barlickiego nie dopadła, bo jego to już na pewno nie odbudujom![]()
No ale do tego czsu zejdzie jeszcze ze 40 stron wątkuNo ta zaczyna się ta sama śpiewka co z Hiltonem.
Pożartować sobie nie można? Widzę, że u kolegi kiepsko z poczuciem humoru.Czy możecie odpowiedzieć mi na pytanie, po co Wy tak pieprz****??
Lepiej Wam od tego? Bo ani to dowcipne, ani mądre, ani potrzebne... :|