^^
A czy w takich miejscach można ustawić po prostu kamery i wysyłać mandaty z monitoringu ??
Na takie jak na ścianie wschodniej ?^^
To dopiero po zmianie władz w Łodzi.
Tylko z biegiem lat zamiast iść w dobrą stronę idziemy w coraz gorszą. Ludzie jak Janiak zyskują, a nie tracą. Gdzie się podziała Hanna Zdanowska z początku 1. kadencji i urząd pełny społeczników?Na jaką? Tak realnie.
No bo może wystarczy wymienić jakiegoś urzędnika (Janiaka?) żeby temat zieleni uratować?
"...ale my dobrze wiemy co się za za tymi rzeczami się kryje!" - nieprawdaż ?Większość ludzi (w tym Łodzianie) jest zbyt leniwa i głupa by pojąć pewne rzeczy i powiązać pewne fakty.
Jeszcze bogojczyźnianej Łodzi brakuje.Tylko z biegiem lat zamiast iść w dobrą stronę idziemy w coraz gorszą. Ludzie jak Janiak zyskują, a nie tracą. Gdzie się podziała Hanna Zdanowska z początku 1. kadencji i urząd pełny społeczników?hno:
Na kogo zmienić? Nie wiem. Gdyby PiS miał łeb na karku to uśmiechnąłby się do ruchów miejskich i mieliby realną szansę na zmianę. Opcjonalnie jakaś trzecia-czwarta siła, ale ta się wykreuje najwcześniej na jesień. Ja przejrzałem kiedyś z ciekawości program samorządowy obecnie 4. ugrupowania politycznego w Polsce i zdziwiłem się... ale bardzo pozytywnie.