fajnie!, tak ...miejsko
orion wyszedł bosko, niebo w tafli szkła
No wiesz, to jest typowy polski przypadek - fasada znajduje się od kilku lat w niekończącyn się remoncieOlekD said:ale musze niestety przyznac ,ze jakosc fasady na tym kosciele strasznie sie ostatnio pogorszyla![]()
Dokładnie, to jest Kościł z niekończącym się remontem.OlekD said:wiem, bo gora i boki sa chyba odnowione.
Nie mam pojęcia. Ale można zapewne już ją liczyć w latach.Raine said:a ile juz trwa renowacja?
Date zakończenia to chyba tylko Pan Bóg zna.Raine said:a chociaż MIKI znasz date zakończenia?
To jest ulica Zachodniaraul said:musze przyznać że na tych zdięciach Łódź prezentuje się całkiem ładnie. Szczegulnie podoba mi się ta ulica na pierwszym zdięciu.
I musze dodać że architekturą ani innymi czynnikami się nie wyróżnia. Zwykła ulica a urzeka no, noHuBar said:To jest ulica Zachodnia![]()
Dobrze że sfociłeś zachodnią stronę Zachodniej ;-)MIKI said:I musze dodać że architekturą ani innymi czynnikami się nie wyróżnia. Zwykła ulica a urzeka no, no![]()
po drugiej stronie ulicy sa nastepneKrzycho said:Heh...nawet w Warszawie nie ma czterech wieżowców skupionych tak blisko siebieSzkoda tylko, że nie są wyższe.