Nie wiem mi tam sie podoba, a że jestem totalnym amatorem to gdy mam w reku aparat to staram sfotografowac to co akurat widze i wydaje mi sie ciekawe. Nie pusty, suchy budynek bo techniki nie posiadam i wyszloby nie dosc ze nudne to jeszcze spaprane technicznie ot taka dygresja:nuts:
Bardzo mi się podoba to zdjęcie. Nie wiem jak inni ale ja tu się bez trudu doszukuje jakiegoś przesłania...mam miedzy innymi skojarzenia z jakimś kontaktem bliskiego stopnia, a zarazem z jakimś odległym krajem z bardzo ciepłym klimatem, z odległą podrożą itd. Troche wyjatkowo, nawet te niedociągnięcia techniczne działają tutaj wg mnie na plus.. dlatego odciagam od skali 10 tylko 1 za jakość..
^^ to się nazywa "sztuka", nie możemy przecież dyktować autorowi zdjęcia co może wstawić a co nie, możemy tylko trochę pokrytykować Fotografia nie trafia w mój gust.
jakiś czas temu ktoś tutaj wstawił gołębie czy kwiatuszka i było dobrze... już sam nie wiem co my tu oceniamy :/
a mi sie nawet podoba, nie wiem czemu ale ma cos w sobie, mozna bylo z lekka lepiej wykadrowac i mniej podrasowac kolorki - ale ma tresc a to jest dla mnie najwazniejsze.
This is an older thread, you may not receive a response, and could
be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
SkyscraperCity Forum
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!