SkyscraperCity Forum banner

Željeznički kolodvori i oko njih | Railway stations

241013 Views 1038 Replies 134 Participants Last post by  zezi
Eto da i ta vrsta građevina dobije svoju temu:cheers:
Slike su sa željeznica net i na tome se zahvaljujem članovima tog foruma.:cheers:
Dakle Opuzen
glavna zgrada

Pomoćne zgrade

1 - 4 of 1039 Posts
pljunuti brodski kolodvor... :cheers:

samo je brodski malčice uređeniji...
  • Like
Reactions: Zefire
ma kako nije?? pogledaj malo materijal od kojeg su rađeni! pogledaj perone! pogledaj prilaz kolodvoru! po meni je isti...
  • Like
^^
trebalo bi malo modernizirati vagone i samu željeznicu, a ni smanjenje cijena ne bi loše bilo... onda bi se i povećao broj korisnika. meni je smiješno da danas vlakovi na pruzi brod-zagreb, koja je valjda najbolja i "najravnija" pruga kod nas, voze onako sporo. minimalno dva i pol sata za tih 180 kilometara. da ne spominjem kako često nema mjesta u kupeima pa se sjedi/stoji po hodnicima...
  • Like
^^
Čitam malo ovu raspravu i nekako mi nije jasno:
Ako su vlakovi puni , kako to da su kolodvori prazni?:nuts::lol:
Mislim, odlučite se koje je. Puni ili prazni?
ne znam, u brodu je kolodvor dosta prometan... prije je to bilo i izraženije, ali onda je izgrađena autocesta bratstva i jedinstva, autobusi su postali brži, a automobili dostupniji...

Eh, većina HR gradova i krajeva bi se rado mijenjala sa vama pa da ih voze ovako "sporo".
Modernizirati vagone? Pa svi vagoni su modernizirani , a oni najbolji idu upravo u vašem pravcu. Mislim da bi trebalo "modernizirati"(valjda pretvoriti ih u kocku:)) neke neodgovorne putnike.Što mislite ko radi nered po vagonima, trga inventar i šara po njima?
a jebiga, mogu i ja biti malo sebičan i reći da mi to nije dovoljno brzo i udobno i da može i puno bolje!! a znamo da može. je, modernizirani su vagoni, nažalost. jer ovakva modernizacija je ubila onaj komfor koji je postojao prije u tim vagonima. sjedala su pod nekim divljim kutem, pretvrda su, ne mogu se više spustiti :eek:hno: a nekad se moglo tako divno uživati na putovanjima vlakom :naughty:

a ovi oštećeni i išarani vagoni su najčešće na nekim lokalnim linijama gdje seljačine, ne seljaci, već seljačine, uništavaju sve oko sebe :bash: to bi ja mlatio bez pardona...
  • Like
1 - 4 of 1039 Posts