Nema se tu kaj za ukrasti = nije interesantno nikome.
Bilo što ispod par milijuna eura radova nije zanimljivo.
Kakvo vražje održavanje? Nema tu love , rođo.
Nema se tu kaj za ukrasti = nije interesantno nikome.baš ovak iz zraka jadno izgleda. mislim, peroni su jadni i sa zemlje, ali ovako djeluje puno manji nego li jest.
(ima li uopće kakvih planova da se asfalt na peronima popravi, da se mijenjaju nadstrešnice, da 2a, 3a i 6 dobiju nadstrešnice...?
Onaj prostor nije nešto velik ali itekako ima potencijala da se napravi spekularan autobusni i željeznički na jednom mjestu sa spojem na trajektnu. I to nimalo ne negira mogućnost da taj kolodvor u budućnosti bude jedan od dva željeznička ako se na Kopilici stvore uvjeti za još jedan... zašto ne?
Je to je tak kad razmišljaš logikom operatera. No logika korisnika je drugačija.Karticu danas ima svaka baba, al ne zna se svaka baba služit kompjutorom ili pametnim mobitelom. A na mobitelu ti usput može i crknut baterija.
Također, za one koji nemaju kartice mogle budu se kupovati i nadoplaćivati prepaid kartice na blagajnama HŽ-a.
Micanje hendlanja keša dosta pojednostavljuje i pojeftinjuje automat, ne treba ga praznit/punit svako malo, a i prestaje bi atraktivna meta za ljude niskog stupnja morala usred noći (na kolodvoru di je stalno prometnik to nije problem, al zamisli stajalište u nekoj pripizdini).
Tak da, ja razmem zakaj nisu stavili keš i ne smatram to nekim velkim problemom.
zasto putovati vlakom kad imas autobus. na vlak su osudjeni samo oni na relaciji nasice slatina virovitica koprivnica
Uf...kad je to bilo. Devedesetih. Možda...Dobro pitanje. Čak sam mislio da postoji barem pet šest vkakova dnevno na relaciji Ri - Zg, da voze npr. 4 sata i nešto. Teški promašaj. 😂
Taman sam se htel javit u vezi Slovenije.. evo vozil sam se malo po Pomurju koji je jedan od najnerazvijenijih dijelova Slovenije. Granicu sam prosao na GP Ormož - malo mjesto. Kolodvor izgleda, ali doslovno ne hiperboliziram, bolje nego ikoji u RH. Naravno, zgrada se ne može mjeriti sa Zg-om ili slicnim gradovima, ali od urednosti, elektrifikacije i sveg, svaka cast. Dalje sam nastavio prema Austriji, Bad Radkerburgu zapravo. Znaci, pruga kompletno elektrificirana, ograđena, rađeni su tuneli mozda duljine 50 m kako bi se mogla postici sto bolja brzina i da se sprijeci direktni prolaz ceste preko pruge. Isto tako, bukobrani kod svakog mjesta, ima se i mjesta za sparkirat, ostavit bicikle i auto. Svaka cast!
Vezano uz bicikle, Varaždinska zupanije od prosle godine ima projekt kojim se besplatno mogu prevoziti bicikli vlakom. Zanimalo me kak to izgleda pa sam odlucio isprobati. Stvar je fakat prakticna i sve, ali mjesta za bicikl jednostavno nema. Da se malo pripazi na to i da se stvar dobro izreklamira, mislim da bi ljudi poceli kombinirat vlak i bicikl.
Makar da se mogu dovest do stanice i bez straha ostavit bicikl na njoj, no naravno, ne pada mi na pamet npr. u Varazdinu ostavljat bicikl na kolodvoru jer nije bilo malog broja krađi i obitavanju koje kakvih ljudi u okolici kolodvora.
Pa baš i nema. Jedino ako ispadne koji DMV, kao zamjena.Ima li trenutno vlakova Zagreb - Varaždin koje vozi klasika? ZNa li se hoće li puštati električne lokomotive do Zaboka pa raditi zamjenu, ili će i dalje cijelim putem vući dizel?