Kolodvor Vinkovci je pojam za ovaj Splitski.Na vlastitu odgovornost pogledajte kako izgleda splitski željeznički kolodvor. Nešto toliko ružno već dugo niste i nećete vidjeti.
![]()
Na vlastitu odgovornost pogledajte kako izgleda splitski željeznički kolodvor. Nešto toliko ružno već dugo niste i nećete vidjeti. A dogodine stiže slavni Orient Express...
Ako trotoar Istočne obale izgleda kao Bejrut, onda željeznički kolodvor sigurno liči na onaj bejrutski - prije sto godina. Korov raste iz pitara, procijepa i žlijebova, kameni objekti su, doslovn...slobodnadalmacija.hr
Stvarno je užas. Ali ipak radi se zadnjih godinu dvije. Zgrada kolodvora u Rijeci je završena, sada i vanjski dio perone i sve ostalo to će ići sa obnovom pruge vjerojatno. Osijek uskoro gotov sa obnovom GŽK. Radi se.Kolodvor Vinkovci je pojam za ovaj Splitski.
Žalosno je da Split kao drugi najveći grad i kao kao turistički grad ima takvu sramotu od kolodvora, a tu je najveća odgovornost grada.
Turisti kad to vide vjerojatno misle da su došli u 18 stoljeće.
Aj mi molim te objasni kako je najveća odgovornost grada to što HŽ-u na zgradi raste korov i što nisu čuli u najmanju ruku za fasadnu boju?Kolodvor Vinkovci je pojam za ovaj Splitski.
Žalosno je da Split kao drugi najveći grad i kao kao turistički grad ima takvu sramotu od kolodvora, a tu je najveća odgovornost grada.
Turisti kad to vide vjerojatno misle da su došli u 18 stoljeće.
Kaj ne vidiš da ulažu, stavili su klime i PVC stolariju... oduvijek sam mislio da Split ima neki kolodvor suvremen soc tipa Sarajevo...
View attachment 3450646
Odgovornost prije svega na HŽ. Jer je vlasnik. Ali i grada koji dozvoli da ta kućica tako izgleda. Da i nije njihovo Split je mogao platit obnovu na njihovom je teritoriju. Mislim da Split čak i sada treba puno ozbiljniji objekt za kolodvor od ovoga...
Da upotrijebim tvoje riječi, pa mogao ga je grad Vukovar obnovit, na njegovom je teritoriju.Jedan koji 30 godina vapi za obnovom. Prije neki dan čujem opet " pruga do kraja godine....obnova kolodvora Vukovar..... Da, kako da ne, bude nikad, prije ima da se uruši.
danas...🤮
View attachment 3450724
View attachment 3450721
80ih🤮
View attachment 3450700