SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 113 Posts

·
Moderator
I own a PC computer
Joined
·
33,890 Posts
Discussion Starter · #1 ·


Anul asta, in concediul de Pasti, am ales sa raman in tara, si am facut o tura prin Secuime si Nordul Moldovei. Mai fusesem prin zona, dar asta a fost acum multi ani, si multe s-au schimbat de-atunci. O prima impresie a fost aceea ca, in afara de Bucuresti, Brasov, si cateva alte locuri, turismul intern din Romania inca e slab dezvoltat si facut pe genunchi. Greu de gasit cazare pe internet, iar cand gasesti, exista foarte putine informatii. Si mi-e destul de greu sa inteleg, caci zonele astea au un potential extrem de mare, cerere exista din plin, si oamenii par sa fie intreprinzatori. Poate cu timpul se mai schimba lucrurile. Oricum, experienta mea a fost pozitiva in ansamblu, si nu am avut probleme :)

Cam asta e planul turei:

 

·
Genuine Tatar
Joined
·
20,975 Posts
Drumul pana acolo e, in cea mai mare parte, prost. Pe alocuri lipseste si asfaltul. Insa e 20 de lei taxa de intrare la lac, de parca a fost sapat craterul de CJ Harghita...
Hmm din cate imi aduc aminte, era 10 lei pentru taxa de mediu.
Insa e un administrator privat, cel putin la Tinovul Mohos, deci s-ar putea ca diferenta sa fie profitul administratorului.
 
1 - 20 of 113 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top