SkyscraperCity banner

21 - 40 of 148 Posts

·
Registered
Joined
·
491 Posts
Tinutul Secuiesc PAMANT ROMANESC!
Hai ca de data asta a tinut mai mult atmosfera pasnica;pana la sfarsitul paginii.Deci avansam.Dar ti s-a urcat la cap drogul numit romanism(de fapt miasma propriilor fe**le intelectuale) si a trebuit sa te bagi ca musca.Sunt destule situri,forumuri sau clipuri pe youtube ale revisionistilor maghiari si ale nationalistilor romani;acolo se injura si se arunca paie pe foc,acolo sa te duci!Poate nu ti-ai dat seama, dar e vorba despre altceva aici.

P.S.:Scz adminului si initiatorului threadului pr fierbere;urm meu post va include fotografii
 

·
AUTOBANN.ED
Joined
·
40,601 Posts
OK. Haideti sa fim calmi! Bada e din cate cunosc roman basarabean, si ca orice roman instrainat de tara are sentimente mai puternice decat cei care nu au avut de suferit in acest fel! Haideti sa postam poze in continuare pe acest thread! Multumesc pentru intelegere tuturor! :):cheers:
 

·
Moderator
I own a PC computer
Joined
·
11,233 Posts
Fotografii din timpul unei calatorii facuta de mine in iarna in Baile Tusnad. Ca o impresie personala: orasul are potential sa arate (din nou) foarte frumos. Nu stiu cum arata vara, dar planuiesc sa fac o vizita si atunci. E pacat ca mai toata baza turistica (vile, pensiuni, baze de tratament) a ajuns in paragina, dar sunt semne ca lucrurile par sa miste din nou. Am avut si placerea sa constat ca oamenii sunt foarte prietenosi si amabili :cheers:

Nota catre CFR: gara din Baile Tusnad arata foarte bine acum ceva decenii (inca sunt urme ale aspectului original; stil comunist, insa facut cu cap si cu bun gust), astazi arata jalnic. Stiu ca nu sunt bani, in special pentru o gara cu trafic mic, insa cred sincer ca un mop si o galeata se pot gasi.

Pe Valea Oltului, undeva prin zona Bodoc-Malnas



Se pare ca nu numai pe la mine umbla ursii :D


Una din fostele vile:





 

·
Registered
Joined
·
1,480 Posts
Am fost la Baile Tusnad 2-3 zile,vara,acum vreo 5 ani.Am niste poze frumoase de-acolo,cred ca ar trebui sa le scot de pe film pe cd(daca se poate,ca parca se putea).
Frumos loc oricum.

Bada e basarabean dintr-un sat uitat de lume.
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Nu pot decat sa :lol::lol::lol::lol::lol:
1. Era o mica glumita adresata "amicului" mihaitza, coleg de mistouri pe messenger dar cum pe messenger nu mi-a raspuns i-am lasat si aici traditionalul salut al zilei de 10 aprilie 2010.:bash: Va poate confirma ca mesajul a fost primit pe mess inainte sa apara aici.:bash:
2. Sunt galatean cu rude pe intreg teritoriul Romaniei de pana in 1940, adica si Basarabia dar si Transilvania, Muntenia sau Dobrogea, nu ca ar fi avut vreo legatura cu ce am scris.
Tinand cont de vechimea threadului, daca as fi avut chef de astfel de discutii, as fi putut da replica asta de la bun inceput, nu cateva luni mai tarziu.
Ma bucur totusi ca unii au pus botul crezand ca am chef de razboaie interetnice :cheers:.
 

·
Registered
Joined
·
1,480 Posts
Asa e,rasunsul acela nationalist a fost continuarea unei discutii mai vechi,in care mi-am exprimat admiratia pentru anumite calitati ale populatiei maghiare,calitati cu care natia romana nu prea a fost inzestrata.
Bada,cred ca mai potrivit era Mihaly,nu Mihaitza.
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Asa e,rasunsul acela nationalist a fost continuarea unei discutii mai vechi,in care mi-am exprimat admiratia pentru anumite calitati ale populatiei maghiare,calitati cu care natia romana nu prea a fost inzestrata.
Bada,cred ca mai potrivit era Mihaly,nu Mihaitza.
Nem tudom mihaly baci :D.
Asa e, discutii terminate invariabil cu "bozgore,mongolule/mamaligarule,sarma" :lol:...evident, la misto, pentru cei care nu s-au prins.:cheers:
 

·
Registered
Joined
·
103 Posts
Ești un fel de Bădița Ștefan din Galați? :eek:hno: vai ș-amar...

Ungurii or avea ei sânge asiatic unii dar azi s-au adaptat mai bine decât noi spațiului european. Ungurii nu cred că sunt foarte diferiți de noi genetic, e mai mult un conflict cultural, între populația romanizată și cea maghiarizată.
Esti complet pe langa. Mai citeste inca o data ce am scris. Daca nu poti sa-ti dai seama de o gluma nici cand ti se explica faptul ca a fost o gluma (la adresa lui Mihai, asa cum am precizat) inseamna ca esti un fel de "gutza".:bash:
 
21 - 40 of 148 Posts
Top