10,760 Posts
Προτείνεις να κάνουμε όλοι το ίδιο?Τι να κάνουμε παιδιά, ο ιδιοκτητης του ξενοδοχείο δεν είναι γενισταρος ούτε έχει τα σκουριασμένα μυαλά τις Aριστεράς.
Είναι ένας απλός έλληνας πατριώτης.....
Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους
Γιατί ΌχιΠροτείνεις να κάνουμε όλοι το ίδιο?
Γιατί με κάτι τέτοια δείχνουμε την ανασφάλεια μας, όχι τον πατριωτισμό μας. Αν είναι να κριθεί η αγάπη για την πατρίδα από μια επιγραφή και να χαρακτηρίζεις όλους τους άλλους, που δεν συμφωνούν, γενίτσαρους και δεν ξέρω και γω τι, τι να πω...Γιατί Όχι
Δεν με ενοχλεί καθόλου. Εάν ενοχλεί αυτό, τότε τι έχεις να πεις για όλες οι Τούρκικες σημαίες που υπάρχουν στην Τουρκία(
SwstosΓιατί με κάτι τέτοια δείχνουμε την ανασφάλεια μας, όχι τον πατριωτισμό μας
SwstotatosΌσο για την Μακεδονία, η επγραφή είναι λάθος. Η Μακεδονία δεν ανήκει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γεωγραφικά
nai ontws den einai h makedonia geografika mono sthn ellada alla oi slavoskopianoiΌσο για την Μακεδονία, η επγραφή είναι λάθος. Η Μακεδονία δεν ανήκει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γεωγραφικά. Εμένα ο τίτλος "Η Μακεδονία είναι Ελλάδα" μου κάνει για γεωγραφικός προσδιορισμός πιο πολύ.
ontwsΤι να κάνουμε παιδιά, ο ιδιοκτητης του ξενοδοχείο δεν είναι γενισταρος ούτε έχει τα σκουριασμένα μυαλά τις Aριστεράς.
Είναι ένας απλός έλληνας πατριώτης.....
Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους
ama deihnoume emeis anasfaleia totes ti tha eheis na peis gia thn propganada ton skopianon?Γιατί με κάτι τέτοια δείχνουμε την ανασφάλεια μας, όχι τον πατριωτισμό μας. Αν είναι να κριθεί η αγάπη για την πατρίδα από μια επιγραφή και να χαρακτηρίζεις όλους τους άλλους, που δεν συμφωνούν, γενίτσαρους και δεν ξέρω και γω τι, τι να πω...hno:
Τι αγάπη για τον τόπο σου την δείχνεις όταν προσπαθείς να τον κάνεις καλύτερο. Όταν δηλαδή δεν διπλοπαρκάρεις, δεν κολλάς αφίσες όπου να'ναι, δεν καταστρέφεις δημόσια περιουσία, τέλος πάντων όταν συμπεριφέρεσαι σαν πολιτισμένος άνθρωπος.
Σε αυτό έχεις δίκιο.Δεν εξηγήτε αλλιώς,έχουν ανασφάλεια με την εθνικότητα τους για να προσπαθούν να ''κλέψουν'' την ονομασία και την ιστορία μας...ama deihnoume emeis anasfaleia totes ti tha eheis na peis gia thn propganada ton skopianon?