SkyscraperCity Forum banner
41 - 60 of 99 Posts
Ну я й не припускав що вони комусь сильно потрібні. Забудова зазвичай низькоповерхова -> мало жителів кількісно, а отже й скарг. Може на круті хатки переклали старі комунікації, але простими гарними будинками не сильно хто хоче займатися бо відсутність опалення чи телефону для трьох будинків Позняків буде більше шуму мати ніж для трьох будинків Липок.
 
... відсутність опалення чи телефону для трьох будинків Позняків буде більше шуму мати ніж для трьох будинків Липок.
Как раз, наоборот. Ибо на Липках находятся такие конторы, что любые дома на Позняках просто отдыхают...
 
На Липках просто не живут журналюги, вот и в новостях никто эти события не освещает.
Да и разбираются тут сами с жеком: самый влиятельный в доме звонит и все как по маслу
 
Discussion starter · #47 ·
У столиці капітально відремонтують частину Прозорівського колектора дощової каналізації

Частину Прозорівського (Кловського) колектора дощової каналізації в районі перетину бульв. Лесі Українки та вул. Мечникова, що на Печерську, капітально відремонтують. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації з метою відновлення технічного стану об’єкта і забезпечення сталого відведення поверхневих стічних вод із території району.

Замовником розробки проектно-кошторисної документації та здійснення капітального ремонту є комунальна корпорація «Київавтодор», яка має визначити генеральну проектну та підрядну організації, забезпечити дотримання вимог законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
http://kievcity.gov.ua/novyny/2178/
 
Discussion starter · #48 · (Edited)
КП «Плесо» виконує роботи по розчищенню та приведенню до належного технічного стану закритої частини колектора річки Либідь від вул. Саперно-Слобідської до урочища Лиса Гора



У зв’язку із критичним станом легендарної річки Либідь станом на сьогодні КП «Плесо» відповідно до розпорядження Київської міської адміністрації від 23 березня 2012 р «Про забезпечення на 2012 рік природоохоронних заходів у м. Києві» виконує роботи по розчищенню та приведенню до належного технічного стану закритої частини колектора річки Либідь від вул. Саперно-Слобідської до урочища Лиса Гора. В результаті активної життєдіяльності міста та його жителів, недбалого ставлення до природних ресурсів підземна частина колектора Либідь забита замуленим ґрунтом, побутовим і будівельним сміттям, незліченною кількістю скатів, дерев’яними і сталевими конструкціями, гілками і колодами дерев, поліетиленовим сміттям, а також іншим сміттям, яке не розкладається та є екологічно небезпечним. У зв’язку із цим вода у Либідь втратила природне оновлення, зменшилася на половину пропускна спроможність водотоку, річка стрімко міліє, і ця вкрай негативна тенденція носить катастрофічні наслідки для водойми: Київ стрімко втрачає одну зі своїх історичних перлин – легендарну річку Либідь.



Протягом листопада та грудня минулого, 2012, року КП «Плесо» було очищено 200 метрів підземного колектора від замуленого ґрунту та різноманітного сміття, а також 300 метрів – від деревини та поламаних дерев, станом на сьогодні тривають роботи по розчистці ще 200 метрів колектора. Загалом, з колектора витягнуто 845,6 тонн сміття, а обсяг сміття, яке планується вийняти із колектора, складає 7887 тонн. Процес розчистки колектора ускладнюється тим фактом, що всі роботи виконуються людьми в обмеженому просторі, – висота колектора не дозволяє проїзду великої техніки, у спорудах зі слабим обміном повітря із загрозою для власного життя у разі опадів через стрімке підняття рівня води. До лютого місяця цього року буде розчищено близько 700 метрів колектора, загальна довжина якого складає 1960 метрів.



У зв’язку із відсутністю фінансування робіт по розчищенню решти 1260 метрів закритої частини колектора річки Либідь, він так і залишатиметься засміченим. Засміченість даного колектора, у свою чергу, заважає його ефективному функціонуванню, – безперешкодному протіканню р. Либідь та її впаданню до Дніпра. З часом перепускна спроможність колектора стає все меншою, що може призвести до підтоплення до прилеглої до р. Либідь території з усією інфраструктурою.

http://pleso.com.ua/?p=1317
 
Discussion starter · #51 ·
Також тут можна обговорювати все, що стосується підприємств, які забезпечують функціонування мереж і здійснюють постачання тепла, води, газу тощо.
Мусоросжигательный завод «Энергия» в 2014 году будет поставлять тепло для обогрева Позняков

Об этом сообщает пресс-служба «Киевэнерго».
По подсчетам компании, тепловой энергией, которая будет производиться на заводе «Энергия», за счет сжигания твердых бытовых отходов (ТБО), будет обеспечено около 80-110 многоэтажных жилых домов столичного массива.
«В апреле текущего года начинаются работы по внедрению проекта. В среднем за год, в ходе реализации проекта будут выполнены работы по строительству новой бойлерной, тепловой камеры, выполняться прокладки теплосети диаметром 500 мм длиной 1 км, устанавливаться современные теплообменники, насосы и др.», — сообщили в пресс-службе.
Стоимость внедрения проекта составляет около 25 млн. грн.
«Мусор заменит природный газ, который мы сжигаем на столичных ТЭЦ. Подобными технологиями живет сегодня Европа. Кроме того для единственного в столице мусоросжигательного завода, реализация проекта даст возможность полной загруженности отходами до 235 тыс. тонн в год и снижения его убыточности», — рассказал директор завода «Энергия» Сергей Крикун.

http://www.gorodkiev.com.ua/index.php?newsid=36678
 
  • Like
Reactions: Rainymuz
В текущем году из городского бюджета будет выделено 130 млн. грн. на работы по достройке второй нитки городского коллектора. Еще 162 млн. грн. поступит из государственного бюджета. Ранее, в 2-й половине 2015 года было выделено 45/155 млн. грн. соответственно, при поддержке Министерства регионального строительства.
Ожидается, что при должном финансировании работы будут завершены в первой половине 2017 года.
На данный момент работы завершены на 85%: завершен проход 10 км подземного туннеля, выполняется внутренняя облицовка, ведется строительство узлов для соединения с коммуникациями районного значения.





 
Discussion starter · #56 ·
Ну а*уєть тепер...

в Киеве на Чоколовском: перед Фолксваген в третьем ряду взорвался люк. Поток грязи и камней повредил автомобиль и травмировал девушку-водителя.
К счастью, ребенка в кресле в момент дтп не было. Теплоиспытания нас еще не один раз порадуют....
https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/posts/628688873963676





 
Неделю назад возле Ocean Plaza люк улетел в маршрутку, разбив ее, а заодно и три соседних авто повредило.







Сан Саныч лет 15 назад говорил: не найдем денег на замену труб - все в г@вне утонем. Вон, на Голосеевском тоже прорыв недавно был.
 
И он не нашел, и Космос не нашел, и Попов не нашел, и Кличко вряд ли найдет. Потому что всем оно так надо. С трубами в Киеве полный алес... Надо менять очень много и капитально.

Вообще при перекладке асфальта надо и трубы сразу менять. В обязательном порядке.
 
А ведь некоторым комуникациям больше 50-70 лет... Власти об этом вообще в курсе? Неудивительно почему в старой части Киева прорывает.
 
41 - 60 of 99 Posts
Top