SkyscraperCity Forum banner

Інноваційний парк «UNIT.City» | будується

52264 Views 129 Replies 36 Participants Last post by  _Hawk_
UNIT.City – інноваційний парк для розвитку компаній, стартапів, підприємців та креативних індустрій.

Бізнес-інфраструктура включає в себе кампуси, техно-лабораторії, акселератори, R & D центри, офіси, освітні інституції, соціальні і культурні об'єкти і багато іншого.

120 000 квадратних метрів для бізнесу,навчання та інновації.

Адреса: Київ, Дорогожицька, 1

See less See more
4
  • Like
Reactions: 5
1 - 20 of 130 Posts
Переможець UNIT.City Art Prize
Beacon – проект Себастьяна Кайта (UK)

See less See more
2
  • Like
Нічого ж собі розійшлися! А я думав, у тій місцині довго ще буде глухо - промзона та кладовище. :)
Каналізаційній люк так органічно виглядає на клюмбі "хабу івенту для ковокінгу"....
Єдине, що зміг побачити у проекті picterman. :lol:
  • Like
Єдине, що зміг побачити у проекті picterman. :lol:
есть такая категория людей которая всегда в бочке мёда найдёт ложку дёгтя и будет смаковать её так что и мёда не надо
  • Like
Каналізаційній люк так органічно виглядає на клюмбі "хабу івенту для ковокінгу"....
See less See more
  • Like
А вхід туди вільний, чи за якимись аусвайсами?
Молодцы, очень добротно и современно. А сколько скепсиса звучало в первых статьях об этом проекте. Все искали в данном проекте зраду.
  • Like
Reactions: 4
Еще добавить что там рядом Кулинарная Академия HECTOR J. BRAVO https://www.chefbravo.com/ru/

То в обще крутой райончик получается.

See less See more
  • Like
А вхід туди вільний, чи за якимись аусвайсами?
Знаю, що в них є екскурсії(Open day) десь раз на місяць по вже побудованому City, можна записатись через їх Facebook.
  • Like
Reactions: 4
Відео презентація проекту UNIT.City:
  • Like
Не пойму - это настолько качественные визуализации или проект уже в действительности так выглядит? Это те же ребята, которые до этого "причесали" ВДНХ?
Еще добавить что там рядом Кулинарная Академия HECTOR J. BRAVO https://www.chefbravo.com/ru/

То в обще крутой райончик получается.

Ну, не совсем рядом, если я правильно понимаю месторасположение. - а что крутого в кулинарной академии? Я не слышал о них вообще никаких отзывов - ни хороших, ни каких.
See less See more
Не пойму - это настолько качественные визуализации или проект уже в действительности так выглядит? Это те же ребята, которые до этого "причесали" ВДНХ?
З ВДНГ там лише Бахматов, керівник. Власник - Василь Хмельницький, той, що раніше збирався будувати Bionic Hill.

Наразі працює вже перша черга проекту, це кілька будівель. На фото вище - реальна ситуація. А от у відео - поки що здебільшого плани.
See less See more
Власник - Василь Хмельницький, той, що раніше збирався будувати Bionic Hill.
А я й думаю - знайома концепція! :lol:
1 - 20 of 130 Posts