Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 1305 Posts

·
Registered
Joined
·
2,986 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Tema za sve stambene i stambeno poslovne objekte. Striktno poslovni objekti mogu i u glavnu temu (pracenje gradilista) ili posebnu.

Stambena gradnja, koja priprada novoplaniranim naseljima, ide u teme o tim naseljima.

Aleja centar - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1124757
Novi Borik - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1549990
City Block - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=2053830

Detaljnu mapu izgradnje ne samo stambenih zgrada vec i ostalih projekata u gradu mozete naci ovdje
 

·
ShoppingStadt 0-24h
Joined
·
4,208 Posts
Nikola umanji malo slike, imam ogroman monitor i opet su prevelike :)
 

·
Registered
Joined
·
2,986 Posts
Discussion Starter · #16 ·
Slike sto sam danas odradio cu smanjiti kad budem postavljao. Ako bude premaleno onda vam ne mogu pomoci, a da prebacujem i/ili placam drugi host umjesto flickr-a nemam ni vremena a ni volje, prvenstveno zbog internet paketa, gdje mi treba cca pola sata da objavim 70-ak slika na flickr. Mislio sam preci na elta-kabel optiku ali sama ugradnja izadje vise nego sestomjesecna pretplata.

Kod mene je donekle star monitor od 22 incha i evo priznajem da ni meni ne stanu u citav ekran (zato sto je prilicno velika visina) ali i to malo sto se "ne vidi" bez skrolovanja je skroz nebitno (npr nebo ili trotoar, put, pjesaci). Kad postavljam, gledam da stanu sto se tice sirine.

Inace, tehnicki gledano, ovaj forum je zastario u nekim tehnologijama, par drugih foruma (npr bhbus) ima opciju gdje kod prepozna rezoluciju koju korisnik koristi na svom uredjaju te automatski sredi slike da budu u toj rezoluciji. Skoro su admini pricali kako se valjda radi re-design, hajd valjda ce se nesto uraditi po tom pitanju.
 
1 - 20 of 1305 Posts
Top