Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 134 Posts

·
ShoppingStadt 0-24h
Joined
·
4,208 Posts
Ne shvatam vas, zašto se žalite? Ova zgrada može biti bilo gdje u Miamiju...

Ko se žali u Miamiju?
 

·
Reeeeeee
кралица на Србија
Joined
·
6,153 Posts
Hahahah Majami.
Dobra foricaaaaa, dobra!
 

·
Reeeeeee
кралица на Србија
Joined
·
6,153 Posts
Uuu imamo i tu retoriku vezano za cenu stanova. To bre. Daj još tog loženja.
Poređenje instant grada kao što je Majami sa Beogradom. Genijalno.
 

·
Registered
Joined
·
8,336 Posts
Па добро сад, Мајами и није нешто посебно, осим по томе да је пребивалиште богаташа и место лепих плажа. Сам град по себи је мени без икаквог квалитетног садржаја. Скуп не могу рећи ружних солитера где живе буржуји и то је то. Улице су празне...
 

·
Online
Joined
·
1,698 Posts
Sam koncept BNV-a forsira i nasilno ističe neke zelene površine i oaze. To nije inherentno ovakvim zamislima, a Beograd već ima svoje šume, parkove i druga mesta za opuštanje i dodir sa prirodom koja se zapuštaju, uništavaju, neodržavaju. Oni tu mogu da posade dva ili tri drvoreda, ali to neće imati veze sa onim što je nekada bilo na Ušću ili što postoji na drugim mestima.

Postojeći parkovi i šume se zatrpavaju nekakvim ''pet zonama'' i odurnim klackalicama, džinovskim šahovskim figurama, kućicama, penjalicama na kojima i nema toliko dece. Prave ih gde im nije mesto, a najskoriji primer je mesto pored betonskog broda. Oni na silu pokušavaju da pretvore neke delove grada u parkove i mesta gde će se deca igrati.
 

·
Bot hunter
Joined
·
2,265 Posts
Па кад је архитектура таква. Знам да сте овде по задатку, али овако су изгледале зграде на НБГ 60их и 70их кад су се градиле. Мало реалности није на одмет.
 

·
Online
Joined
·
1,698 Posts
Ovo bi moglo da se uporedi sa nekim od segmenata iz blokova 61-64, ali mi više vuče na hotele sa crnogorskog primorja. Deluje kao zgarda nekog ugostizeljskog objekta više nego kao stambena.Juče sam pokušavao da otkrijem gde se ova zgrada nalazi na maketi i nisam uspeo u tome. Mada i sami zaposleni kažu da će biti izmena i da to što je tamo predstavljeno ne mora da bude tako na kraju.
 
1 - 20 of 134 Posts
Top