Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 128 Posts

·
It is I, LeClerc.
Joined
·
1,829 Posts
To 80% neće izgledati kao na ovom renderu... Sve što je izgledalo iole svetski je u nekoj fazi promenjeno i balkanizovano
 

·
Banned
Joined
·
300 Posts
strasno! grade ovakva naselja na ovakvoj lokaciji!! pa ovo se po evropi gradi na dalekim obodima i periferijama grada a ne u samom centru:bash:
Tačno, ali većina ne zna kako izgledaju predgrađa i periferije drugih metropola u kojima postoji red i prostorno planiranje te je zato ovo i moguće.
 

·
ShoppingStadt 0-24h
Joined
·
4,208 Posts
Ovo je pre.. pre.. prenisko! Ako već grade solitere blizance na drugom dijelu, trebali su i ovdje dva od 28 spratova da se sve lijepo uklopi.

5 spratova, samo, baš bezze
 

·
Петарве&
Joined
·
249 Posts
Meni je najveca zamerka na namenu zgrade. Tu treba graditi poslovnu zgradu ili eventualno hotel, nikako stanove.
Посла нема, туриста нема. Естраде, мафијаша, политичара има. Њима су потребни луксузни станови у центру, лепо је што им је председник сад то и омогућио, грехота да силне старлете у џиповима троше гориво са далеког Дедиња које је постало уско за нашу удбашку елиту.
 

·
Banned
Joined
·
7,024 Posts
Discussion Starter · #13 ·
Посла нема, туриста нема.
Bg nikada nije imao vise turista i ti sad pises da nema turista??? Prosle godine je bilo 2,17 miliona nocenja u beogradskim smestajnim kapacitetima, za 19 odsto vise nego 2016. godine. Ni nema potrebe da se gleda stastistika zato sto svako primecuje vise stranaca i novih hotela u gradu. Sto se tice trzista poslovnog prostora situacija je svakako bolja neko predhodnih godina i primetan je rast po tom pitanju. Dobar pokazatelj je aktiviranje nekih starih projekata kao sto je Usce 2.
 

·
Bot hunter
Joined
·
2,265 Posts
1 - 20 of 128 Posts
Top