SkyscraperCity banner

1021 - 1040 of 1142 Posts

·
Kosovo is Serbia
Joined
·
3,536 Posts
@Kaleniću, "ubijaš" fotkama, moram to uvek naglasiti, jer znam koliko svakom ko se trudi treba podrške i povratne reakcije, a veruj mi da je ima i od mene i od drugih kolega, siguran sam.

Znaj da se tvoj trud i drugih koji fotkaju poprilično ceni, makar nekad ostalo i nemo i samo na pustim lajkovima.
 

·
Registered
Joined
·
1,463 Posts
I ako gazi na travi, šta je tu problem?
 

·
Banned
Joined
·
893 Posts
Porediti znacaj ove komercijalne gradjevine sa znacajem Hrama Svetog Save, u bilo kakvom kontekstu je malo neukusno. Cak mislim da po znacaju, kao jedan od simbola Beograda, nece stici ni po meni mnogo bolje u gradsko tkivo uklopljenu, u svemu genijalnu Beogradjanku.
Inace kao samostalan projekat je dobar, ali njegovo uklapanje u okolinu, kako velicinom, tako jos vise bojom i oblikom mi za sada deluje diskutabilno (o tome sam vec ovde pisao). Neko ce napomenuti, da citav projekat "Beograda na vodi" jos manje. Da, ali on je rekom Savom, Savskom i Karadjordjevom ulicom, fizicki ipak malo izdvojen od ostatka Beograda u jednu docela posebnu celinu, dok je ovo direktno nakalemljeno na pocetak Kneza Milosa i Sarajevske. Po meni vise respektuje okolni ambijent i sam urbanisticki duh Beograda, takodje izraelski projekat u Kneza Milosa, par stotina metara dalje.
Ali sacekacu sa definitivnim zakljuckom na konacan izgled.
 
1021 - 1040 of 1142 Posts
Top