SkyscraperCity banner

1061 - 1080 of 1146 Posts

·
Super Moderator
Grad Oblakodera
Joined
·
37,307 Posts
Pa vec je useljeno, imas stanove i za rentu


Problem je sto je to sustinski fus gradnja, a cena je 3500 €/m2
 

·
It is I, LeClerc.
Joined
·
1,645 Posts
1600e kirije za udisanje najfinijeg smoga autoputa E-75?

Volim tu zgradu, ali neka hvala. ;)
 
  • Like
Reactions: KALENIC

·
Registered
Joined
·
265 Posts
Koliko je samo ovo dobro odrađeno, svaki put sve više i više oduševljava, znači sredili su i plato ispred, parkić, ova zgradica je bombonica, uz West 65 najbolje stvar koja se desila Beogradu ako ništa drugo u poslednjoj deceniji, ako ne i duže...
Ja bi dodao i promenadu. Sta god rekli za BGH2O, obala je pun pogodak.
 

·
Registered
Joined
·
1,932 Posts
Pa to je bio deo ugovora da bi dobili taj prostor obavezali su se da srede park, nije nicim izazvan napad brige za okolinu.
A budimo realni, mogli su samo da pokose i nalepe asfalt, eventualno ubace za klince igralište koje se nikad neće posetiti kako su i prečesto radili investitori, ovo zapravo izgleda baš kvalitetno, baš oplemenilo nekako prostor
 

·
Registered
Joined
·
6,808 Posts
POČINJE IZGRADNJA NOVE POSLOVNE KULE U BEOGRADU
SKYLINE OMNIA
Beograd, 18. novembar 2020. godine – U novembru počinje izgradnja još jednog izuzetnog projekta poslovne arhitekture u Ulici kneza Miloša, pod nazivom Skyline Omnia, koji će se nalaziti u okviru modernog stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade. Investitor projekta, AFI Europe Serbia, ističe da će ova funkcionalna biznis kula, čija je vrednost 73 miliona evra, predstavljati jedan od simbola prestonice.

Skyline Omnia će imati 31 sprat, i sa ukupnom visinom od 132 metra prostiraće se na skoro 40.000 m2. U ovoj poslovnoj kuli neće biti čekanja na liftove, budući da je po projektu predviđeno čak 11 brzih liftova za zaposlene i posetioce. Zakupcima će biti obezbeđena maksimalna fleksibilnost, jer će postojati mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema njihovim zahtevima i potrebama. Površine prostora za izdavanje, od 250 m2 do 920 m2 po spratu, omogućavaće da se svaka delatnost organizuje na optimalan način. Ova savremena zgrada predstavljaće primer upotrebe opreme visoke tehnologije, a svojom sofisticiranom telekomunikacionom opremom ispunjavaće LEED Gold standard.

Nedostatak parking mesta u centru Beograda jedan je od važnih problema poslovnog sveta, ali korisnici poslovne kule Skyline Omnia neće morati da brinu o tome, jer će na raspolaganju imati 479 garažnih parking mesta, što je u ovom delu grada izuzetna prednost. Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale, a svaki peti sprat imaće terasu.

Ovako koncipirana i arhitektonski impresivna zgrada na prestižnoj lokaciji, predstavljaće pravi izbor za kompanije kojima je neophodno prvoklasno, kvalitetno i inspirativno radno okruženje. Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne kule je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.
750755

 

·
Reeeeeee
кралица на Србија
Joined
·
3,839 Posts
Прелепо.
 
  • Like
Reactions: Bata989Dragan

·
Premium Member
Joined
·
5,349 Posts
Radisson hotel kada je radjen ja sam mislio da nema goreg mesta od tog.
Sada ispada da je najbolja lokacija.
Sava Centar se renovira, Bigz takođe,Prokop se radi sa velikom verovatnocom da ce nici nesto i na ploči Bip ce biti sklopljen,Beograd na vodi prekoputa i ovo.
762309
762310
762311
762313
762314
762315
 

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Za one koje vole ovaj ovaj projekat jedna eskluziva.Objekat ce dobiti još 4 sprata.
Informacija iz prve ruke.
Misliš na centralnu kulu? Zar nisu sami oni u medijskom saopštenju od pre par dana rekli da će objekat imati 31 sprat i 132 metra (ime: Skyline Omnia), što su brojke koje se nem menjaju već par godina. Po tebi, te brojke će sada biti drugačije, odnosno veće?
 

·
Registered
Joined
·
41 Posts
Zanimljivo, super ako bude tako.

Zna li neko, koliko je metara kota na kojoj je centralna kula Skyline viša od kote Kule Beograd? I da li je za centralnu kulu planiran neki restoran i/ili vidikovac na vrhu?
 
1061 - 1080 of 1146 Posts
Top