SkyscraperCity banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
124,831 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Белчишко блато

Блатото е посебно интересно и поради поплавените евлови шуми. Петкилометарската патека покрај преубавите вирови и изворчиња со вода е идеална за рекреативно-туристички активности во природа.link
 
1 - 7 of 7 Posts
Top