SkyscraperCity Forum banner

ВНИМАНИЕ: Опасност от вирус на SSC

2176 Views 20 Replies 15 Participants Last post by  vog
Форумът има пробив в сигурността и последните дни много потребители се оплакват от вируси, както и от сигнали на антивирусните им програми, че форумът е опасен.
Изрично ви предупреждавам да не сваляте никакви файлове от форума, requests за ъпдейти на Acrobat Reader и т.н. подобни, които са ви се появили след като се влезли в SSC. В момента се работи по проблема и би трябвало в скоро време да е решен.
1 - 20 of 21 Posts
Интересно.Нищо не ме е и карало да свалям,добре че и брат ми не е карало,щото нашия или цъка yes,или Х,че му е най-лесно,без въобще да чете :D
Mda restartnah si windowsa v4era i si e.. mamata na vsi4ki snimki ostanaha samo li4nite :eek:hno:
Аз преинсталирах, вчера нз дали заради форума
Na men ot dva dni mi kazva antivirusnata programa za njakakav trojanski kon..
Преди 2 дни ми се рестартира машината, когато отворих някаква страница на българския форум. Вчера браузърът непрекъснато ми изписваше, че сайтът съдържа опасен софтуеър.
Тенкс за предупреждението. Да няма някакъв вмъкнат <iframe> ?
И мен ме предупреждаваше моята антивирусна, но не помня вчера ли беше или онзи ден. Беше някъде следобед... пробвах няколко пъти и няколкото пъти не зареждах страницата заради предупреждението. Вечерта нямаше нищо. Явно някой се беше погрижил.
Аз пък антивирусни програми нямам... -_-
Това е щото сме по-добри :D
Това е диагноза :)
А бе не знам дали сме по-добри, но във всички случаи имаме по-добър контрол върху това, което се случва върху машините ни. ;)
Съгласен съм с горното, но на мен лично, ми стига този, който имам, независимо че от време на време ми се налага да позагубя малко време за борба с някое вирусче... За последните десет години ми се е случвало около пет пъти.
Мммм с уиндоус никога не се знае колко още хора имат контрол върху твоята система :)
Излиза, че си имаме хакерче, което се гаври. Следейки панираните администратори положението никак не е розово, но да видим.
Моят компютър на работа изтрещя. Добре, че не отворих форума от вкъщи :)
Аз преди 2 дни имах проблем - форумът непрекъснато ми забиваше след около половин минута разглеждане, но оттгогава не съм имал проблеми.
1 - 20 of 21 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top