SkyscraperCity Forum banner

Вінниця: минуле і сучасне | Past and Modern

142497 Views 581 Replies 41 Participants Last post by  vinnipuh
Як розвивалось наше місто? Як воно виглядало колись і тепер? Що змінилось на краще, а що навпаки?
Старі фотографії, карти, статистика, публікації - усе викладаємо тут.
Фішкою гілки пропоную робити порівняльні фото - тодішні і нинішні з одного й того ж ракурсу.

Почнемо з карти Вінниці зразка початку 20 століття.

____________________________________Карта у ВЕЛИКОМУ розмірі____________________________________
See less See more
1 - 20 of 582 Posts
Перелік старих фоток міста, які копіпастив де тільки міг. Потроху викладаю. Цей пост буде основним, тому буду оновлювати по мірі надходжень. Увечері буде більше.

Залізничний вокзал

Площа Перемоги

Будинок офіцерів після бомбардування

Панорамка часів 70-х

Фото у бік площі Перемоги

Площа Жовтня

на вул. Київську

Готель "Південний Буг"

Міст на Замостя. Колишня вул. Чекістів

Старий театр на однойменній площі

...і новий на його місці

фото середини 2000-х

Архів. Колишній єзуїтський монастир (1610-1611)

фото початку 2000-х

See less See more
24
Классная задумка! По Севасу тоже такая темка на международке есть : http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=876788
старый театр был краше, была у него своя аутентичность, а когда его снесли7
Классная задумка! По Севасу тоже такая темка на международке есть : http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=876788
Уау!! Так у вас круто все зделано!:eek:kay: Ну все, теперь и нам придется держать планку.
See less See more
старый театр был краше, была у него своя аутентичность, а когда его снесли7
Я точно не помню, но он сгорел вроде в начале 20-х годов. Ребята может больше знают, то поправят меня.
See less See more
Мне казалось, что его немцы разбомбили.
Jack Pot вроде больше знает по театру. Если он соизволит сюда зайти, то должен просветить))
Melv, додай до монастиря роки побудови: 1610-1611
А коли книжка була збудована? Десь у 80 якомусь році? А радуга йшла з нею в комплексі? І взагалі розкажіть мені якісь легенди про книжку. Більш детально про свинцеві стіни. кількість поверхів під землею і якшо є то куди ведуть підземні ходи? З пироговкою состикуються?
See less See more
А коли книжка була збудована? Десь у 80 якомусь році? А радуга йшла з нею в комплексі? І взагалі розкажіть мені якісь легенди про книжку. Більш детально про свинцеві стіни. кількість поверхів під землею і якшо є то куди ведуть підземні ходи? З пироговкою состикуються?
Чувак, ну ти й питань назадавав)) Ми ж не експерти, а звичайні вінничани, які хтось про щось та й знає. Тут ділимось інформацією.

Книжка була збудована на рубежі 80-х і 90-х. Про свинцеві стіни не знаю, але знаю, що в деяких коридорах звязок тупо пропадає.
Щодо підземних ходів, то певно мається на увазі бомбосховище. Так, воно є. Як туди потрапити і що там зараз всередині не знаю.
See less See more
Ви ж думаю не проти, якщо я буду у вас з форуму брати інфу і кидати її в контакт, для просвітлення мас.
Не думаю що хтось буде проти. Андрій завжди тире:) Але напочаток спитай у Мелва дозвіл, він фоткає багато і буде серьозно відноситься до своїх робів.)
Не не, фотки мені не треба) те що мені треба я сам сфоткаю. А от цікаву оригінальну інфу тільки тут і можна знайти. Доречі є така книжечка Вінниця: історичний нарис - там по ідеї багато про історію міста як воно будувалось. Правда її вроді не скачати, але в бібліотеці можна знайти (хотів купити в магазині - сказали що 1000 грн коштує, зараз може вже подешевшала).
See less See more
Та бери що тобі треба :) Ми ж багато самі натирили їх звідусіль, тож маємо ділитись))
Тільки, якщо тобі не шкода, кидай посилання на цей наш вінницький форум. Це не принципово, але хай люди знають про SSC, нам нові люди не завадять :)
See less See more
Та без проблем, правда в групі активність нульова та всеодно вдруг когось зацікавить, буває ж таке що два рази попідряд одна і та ж комбінація цифр в лотереї випадає, хоча шанс один на 4 тріліона.
See less See more
Та без проблем, правда в групі активність нульова та всеодно вдруг когось зацікавить, буває ж таке що два рази попідряд одна і та ж комбінація цифр в лотереї випадає, хоча шанс один на 4 тріліона.
Так, група та зачахла. Андрюха сам поклав на неї трохи, я так бачу. Ще торік, як я не знав про SSC, то я там допомагав активно, а потім повністю переключився на цей форум. Бо на два фронти не вистачить :)
See less See more
Я останнім часом кидаю фотки у свою групу, а потім використовую їх посилання для SSC
Бригантина, бувша міська водонасосна станція

Тепер виглядає так
http://i041.radikal.ru/1010/fb/037eae39e9d6.jpg великий розмір

Може вкогось є фотки Бригантини початку 2000-х тоїсть 90-91 року, коли там ще муляжі кораблів стояли і баржа і кораблики і т.д.?
See less See more
3
класні фоти) Тепер можна зрозуміти що Буг розширився а також бачити як будувався міст:cheers:
1 - 20 of 582 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.