Скоріше за все ту що від Гроша і нище до Блюхера. Бо там тіхій ужас. На Тяжилові ще більше менж, тай там робили років 5 назад. Сподіваюсь зроблять капітально, інакше гроші на вітер.З міськради. Тільки не знаю, яку точно ділянку будуть ремонтувати. Знаю, що частину, але яку - ні.
говорилось про капітальний ремонт. Але ж розумієш, той ремонт таким назвати можна тільки умовно. Бо в моєму розумінні капітально, це коли повністю зірвати верхній шар, або взагалі до щебня і тоді стелити наново. А так, то в нас переважно поверх існуючого закатують новий. Надійним це не назвати. Тим не менш, тримається, + не латки, а суцільне полотно, так їхати приємніше.Скоріше за все ту що від Гроша і нище до Блюхера. Бо там тіхій ужас. На Тяжилові ще більше менж, тай там робили років 5 назад. Сподіваюсь зроблять капітально, інакше гроші на вітер.
Згоден. Останні роки якість страждає. Взяти Островського. Вже бачив кілька невеликих латок. Саме полотно не рівне. Треба все ж таки щоб верхній шар знімали, як на Хмельніцькому Шосе.говорилось про капітальний ремонт. Але ж розумієш, той ремонт таким назвати можна тільки умовно. Бо в моєму розумінні капітально, це коли повністю зірвати верхній шар, або взагалі до щебня і тоді стелити наново. А так, то в нас переважно поверх існуючого закатують новий. Надійним це не назвати. Тим не менш, тримається, + не латки, а суцільне полотно, так їхати приємніше.
А там до Блюхера справді катастрофа. І блін, там же транспорту багато їздить, маршрутка.
їх щось роблять роблять щороку, а вони як були в хламі так і залишаються.Ой, мене вже більше починає цікавити системний ремонт тротуарів для пішоходів.
стовпи стоять без знаків...світлофори чіпляти нікуди, немає діагональних направляючиххто бував недавно на 600-річчя? там справді світлофор на перехресті з Порика поставили чи мене проглючило?
Та здається що й немає вже куди її розширяти..Ще можуть для рекламних щитів, але хто ж дозволить їх робити на перехресті?
Тому, скоріш за все - світлофор там буде. Везе вулиці Порика, вже два нові світлофори встановили за останній час, була б вона ще ширшою..
Розширити можна, але потрібно буде рубати дерева, що дуже небажано у спальному районі..Та здається що й немає вже куди її розширяти..