Біля барлінкашоце-деце?
Ні. Я в ці ігри не граю.*Думаю на цій дорозі багато вкрадуть. * Ти часом не власник фейсбук сторінки Вінниця корупційна?
Минулого року звертався з приводу просівших по Брацлавській, ті що від Південного буга до перехрестя з Данило Нечая. То їх просто асфальтом закатали. Штук 5. В принципі теж варінтлюки це пздц
Основу закончили, пока не асфальтировали.роблять там дорогу на Гонти чи не? фотки мож в кого є свіжі?
так і має бути. По суті, ми вінниччани, скинулись на цю дорогу, місто її зробило, а потім ці гобліни риють і убивають дорогу. І знов ми маємо скинутись на неї...нахера.Все в коплексі. І водоканал не підпорядковується місту, і в місті немає людина або группі людей (на мій погляд), які б дійсно переживали щоб латки були рівні і аккуратні. Я вже не кажу про заміну мереж перед капітальним ремонтом вулиці. Хоча, якщо робити якісно - то і навіть з латками не було би проблем.
Невелике містечно і Італії. Ідеальне покриття тільки на свіжому ремонту. Старе покриття багато де в латках, але вони як правило якісні.
View attachment 500140
Те саме і про напливи на перехрестях. Щось ліплять, але це все неякісно. Як робота - так і матеріал.
Це місцеві дороги. Там інша карта: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?hl=ru&mid=1In3YycCbrWgrRlKxtU8-v2bMA9QruwfC&ll=48.80500871038795,29.79184206251464&z=8интересно, а где вот это?