2,991 Posts
Ні, бо лінія кромки на бордюрах вище постеленого шару на 5 см. Ше 5 см буде верхнього. Правда - якщо гроші будуть...мені щось здається, що це чистовий..
Ні, бо лінія кромки на бордюрах вище постеленого шару на 5 см. Ше 5 см буде верхнього. Правда - якщо гроші будуть...мені щось здається, що це чистовий..
О, мене вже випередили про тротуари...:cheers: (не дочитав ще...)Вот скажите на кой черт мне идти 600 метров до перехода, на котором мне также придется ждать как в любой другой точке дороги, и на котором меня с той же вероятностью собьет машина?! Ну хоть один аргумент за эту идею приведите. Я экономлю и силы и время - я перейду где удобно (из статьи).
Предлагаю вашему внимаю 2 интересные статьи про организацию пешеходных переходов в городе. Авторы приводят много примеров о том, как они обустроены в крупныз мегаполисах нашей планеты.
ТЫЦ1
ТЫЦ2
Насправді більшість водіїв срати хтіли на розмітку. У нас в Дніпрі понамальовували на асфальті зупинки - фарба давно стерлася під колесами авто.Не треба нічого піднімати. Просто розмітку і все. Як ти собі уявляешь це? В тебе є машина?
В тебе теж немає машини? :lol:А ви пройдіться зайві 200 м. І не 200, а 320 м. Та ще й у підземку. А як пенсіонер? А інвалід-колясочник? А матір з немовлям у колясці?
Запам"ятайте: пішохід ніколи не буде йти в обхід, якщо є фізична можливість пройти прямо!
Ще раз кажу: там потрібна зебра. Пирогова - не хайвей. А 160 м від підземки - достатня відстань для зебри.
І останнє: пішоходи - господарі міст! Вони в них живуть вже понад 2000 років. Автомобілісти - гості міст, бо існують як поняття не більше 100 років. Але ведуть себе часто, як загарбники...
І взагалі - почитайте блогерів типу Варламова чи Каца - вони принаймні в курсі сучасних тенденцій у розвинених містах...
Якщо вас не влаштовують блогери, можу порекомендувати першоджерела: Вукан Вучик, Енріке Пеньялоса, Ян Гейл. Гугліть...
Машина у меня есть и по таким препятствиям в Европе часто прыгаю. В том и дело, что это должно быть искуственным припятствием, вынуждающим снизить скорость и облегчить посадку пассажиров. Понятное дело, что водителям это не понравится ибо нужно будет притормаживать. Но если такие препятствия правильно соорудить, то особых проблем они не создадут, если, конечно, не летать больше 80ти километров в час по городу.Не треба нічого піднімати. Просто розмітку і все. Як ти собі уявляешь це? В тебе є машина?
Вона мені не потрібна. Я й велосипедом справляюся не гірше машини... :banana: ...щодня 30 км на роботу/з роботи через пів ДніпропетровськаВ тебе теж немає машини? :lol:
Ага, как на проспекте Коцюбинского. Там, конечно, не тянучка, но 100500 раз приходится останавливаться пока доедешь от вокзала до детского мира, по большому счету из-за "зебр".Тут же на Пирогова, повторюсь, ніяк не можна малювати ще й перехід, бо це створить тягнучки уздовж всієї цієї ділянки.