SkyscraperCity Forum banner
1 - 6 of 7 Posts

· Registered
Joined
·
1,623 Posts
Айде стига с тази Силистра вече. При положение, че ще бъде докарана магистрала до брега на реката на 60км от столицата на Румния, е повече от ясно, че мост ще се обсъжда в Русе. То и в Тутракан и Никопол искат мост, ама без налична инфраструктура не става. Нека да започнат А8 и бъдещето на моста ще стане по-ясно.
 

· Registered
Joined
·
1,623 Posts
Нали точно затова казваме, че мостът задължително трябва да е при Русе с А8. Ще бъде безумие да се построи мост в Силистра на полето.
 

· Registered
Joined
·
1,623 Posts
За първи път чувам, че строежът на мост изисквал задължително достъп до магистрала.
Не сте ме разбрали правилно. Понеже е много по-вероятно да бъде построена първо А8, тоест тя да бъде налична, ще е национално престъпление да се строи мост без инфраструктура и да съществува чисто нова магистрала, която използва мост на 100 години, в лошо състояние, непредвиден за големината на трафика, който поема. ДМ3 трябва да бъде в Русе, единственото логично място е. Дори съм учуден, че има хора, които възразяват това да е така. :eek:hno:
 

· Registered
Joined
·
1,623 Posts
Аз да попитам, а в Силистра фериботът да не би работи на максималния си капацитет или има движение, необходимо за магистрала или мост? Дунав мост 3 ще бъде при Русе с новата А8. Това е най-смисленото и разумно решение. Само човек, който никога не е пътувал Бяла- Русе и не е бил на километрично задръстване на моста, може да плямпа такива глупости. Нима мост, проектиран преди 70 години е предвиден за трафик 1 век по-късно? Айде, моля ви, троловете у лево..
 
1 - 6 of 7 Posts
Top