SkyscraperCity Forum banner

ЖК «Вернісаж» | 13-15 п. | будується

13541 Views 120 Replies 12 Participants Last post by  bodyaUa
просп. Независимости, 29 (ул. Евгения Рыхлика, 4)

http://vernisazh.com.ua/pro-kompleks.html

https://novostroyki.ostroyke.com.ua/realty/zhk-vernisazh-2.html

трохи згодом добавлю інфи на головній.
81 - 100 of 121 Posts
Вставляють вікна:)
1075505
1075506
1075507
Такий "вирвиоко" фасад зустрінеш не часто... На рендерах з першого посту не настільки жахливо виглядав.
  • Like
Reactions: vvtz
Такий "вирвиоко" фасад зустрінеш не часто... На рендерах з першого посту не настільки жахливо виглядав.
Завжди така проблема: на рендерах одне, в реальності - як вийде, враховуючи можливості будівельників і наявність матеріалів.

Мене ще дивує якість кладки перегородок - це так і має бути? Якесь хаотичне нагромадження блоків місцями, в багатьох місцях блоки різної висоти, в місці, де великий кут, блоки взагалі не зчеплені між собою. Хіба так і має бути? Я не будівельник, але щось мені підказує, що ні. Дуже підозріло, враховуючи, що в цьому ЖК житло ледь не вдвічі дешевше за всі інші в Житомирі.
1076944
  • Like
Reactions: Viktor Khilchuk
Мене ще дивує якість кладки перегородок - це так і має бути? Якесь хаотичне нагромадження блоків місцями, в багатьох місцях блоки різної висоти, в місці, де великий кут, блоки взагалі не зчеплені між собою.
Приблизно так і досягається низька ціна квартир 💩 В принципі, якщо там добре дали клею і нема щілин, то не страшно, бо ті стіни ніби ніякого навантаження, крім ваги вікна, не несуть. Інша справа, що коли з таких кусків викладаєш, то клею треба набагато більше, ніж коли з цілими газоблоками працюєш (чи правильно зрізаними). А практика показує, що клей люблять економити.
Декілька актуальних рендерів 1-ї черги будівництва (я так розумію та секція що зараз будується в гору і наступна буде 15-ти поверховою) а 2-га черга це має бути 6 секцій 9-ти поверхових.разом комплекс складатиметься з 10 секцій)це на данний момент найновіша інформація,можливо будуть зміни,хотілось б бачити над проспектом все ж таки щось вище чим 9 поверхів (а хочаб 18 як вказано на рекламі біля відділу продаж )ну ще все можливо :)
1253208
1253209
Це все добре, але при нинішніх темпах розтягнеться років на 15 (
Щось не можу зрозуміти чим вони виконують кладку стін. Це і цегла, і пеноблок, чи я щось не те побачив?)
Щось не можу зрозуміти чим вони виконують кладку стін. Це і цегла, і пеноблок, чи я щось не те побачив?)
В характеристиках вказана інфа що заповнення стін з газоблоку,можливо просто використовують газоблок різних розмірів і тому так вигядає як декілька видів матеріалу:) (ІМХО)
Можливо хтось більше в цьому розбирається,і дасть точну відповідь:) !?
  • Like
Reactions: VladUA
На лун додали декілька візуалізацій,на данний момент я так розумію плануюється що 2-й будинок на 6 секцій виглядатиме ось так )такий собі клон Олімпійського:) якось не здається що це один комплекс,таке враження що частину землі буде забудовувати інший забудовник зі своїм проектром)
Як вам 2-й будинок ? Що думаєте з цього поводу?
1462285
1462286
Нє, ну це капець... Вернісаж - один з дуже небагатьох хоч трохи оригінальніших ЖК, і той треба закрити від вулиці черговою стандартною дев'ятиповерховою коробкою!
  • Like
Reactions: VladUA
81 - 100 of 121 Posts