Завжди така проблема: на рендерах одне, в реальності - як вийде, враховуючи можливості будівельників і наявність матеріалів.Такий "вирвиоко" фасад зустрінеш не часто... На рендерах з першого посту не настільки жахливо виглядав.
Приблизно так і досягається низька ціна квартир 💩 В принципі, якщо там добре дали клею і нема щілин, то не страшно, бо ті стіни ніби ніякого навантаження, крім ваги вікна, не несуть. Інша справа, що коли з таких кусків викладаєш, то клею треба набагато більше, ніж коли з цілими газоблоками працюєш (чи правильно зрізаними). А практика показує, що клей люблять економити.Мене ще дивує якість кладки перегородок - це так і має бути? Якесь хаотичне нагромадження блоків місцями, в багатьох місцях блоки різної висоти, в місці, де великий кут, блоки взагалі не зчеплені між собою.
Щось не можу зрозуміти чим вони виконують кладку стін. Це і цегла, і пеноблок, чи я щось не те побачив?)
В характеристиках вказана інфа що заповнення стін з газоблоку,можливо просто використовують газоблок різних розмірів і тому так вигядає як декілька видів матеріалуЩось не можу зрозуміти чим вони виконують кладку стін. Це і цегла, і пеноблок, чи я щось не те побачив?)