SkyscraperCity Forum banner

ЖК «Галицький Лев» | 12 п. | 2020

222091 Views 949 Replies 121 Participants Last post by  Volpacchiotto
Створюю тему,оскільки хотілось би роз'яснити всю ситуацію з цим будівництвом і почути за і проти.
1 - 19 of 950 Posts
У вікна останнх поверхів зирятимуть пасажири з ілюмінаторів літака :) насправді, там все не так критично. В мене тітка живе в будинку, що поруч. Завжди любив помилуватись з її вікон, як літаки сідають. Вона теж ставилась до аеропорту нормально. Видно, не напрягає а з часом звикається..
See less See more
  • Like
Reactions: 1
Це все гарно пишете, "згідно законодавства". А хто казав, що воно досконале і що якщо його дотримуватись, буде краще? Тим більше, що результат діяльності законодавства "на ліцо": 95% будинків у львові можна сміливо класифікувати "під знос".
По факту, половину старого львову в центрі треба знести нахрін через аварійність, інша половина тупо не витримає 6 бальний землетрус. А хтось досліджував землю під центром?
В частині квартир старого Львова газ не так встановлено, чи воду, чи проводка гнила. Сукупність цих факторів ЗАВЖДИ приводить до біди, це лише питання часу.
Щодо норм, то більшість будов львова, якщо не всі, ці легендарні норми успішно НЕ проходять.
НК не ідеальний, але вони бодай щось роблять для львів'ян. Так, шкода певна є, але, вцілому, позитиву дещо більше. Бодай дві лепти. Самі львів'яни для своїх мешканців нічого АБСОЛЮТНО не хочуть і не будуть робити. Одна з причин - наш рагулізм галицький і знаменита заздрість.

Почитайте свої пости: як ви зловтішаєтесь з сотень людей, які ризикнули всім, що мають, щоб вкласти в розвиток міста. Це сумно.
Власник іншого будинку, НЕ в НК.
See less See more
В мене більше питання - що робити з всім цим набудованим гамном, коли люди років через 20 зрозуміють що жити так ніззя? І мова не тілтки про набережний квартал, гамнобуду в нас вистачає.
То саме, що і з набудованим гівном раніше. Жити в ньому.

Годину тому прогулювався біля НК. На разі, Набережний Квартал - це єдине, що прикрашає ту місцину на Пулюя. Все решта, що його оточує - о то реально гамнобуд 70-х років минулого тисячоліття:lol:
See less See more
  • Like
Reactions: 2
думаю, що якщо доплатите до 500$ за квадрат ще стільки ж - побудують вам і стадіон і школу і садок. І стрипклуб для дозвілля ;) :banana:
А що це на форумах пишуть, що вже люди з НК мають свідоцтва про право власності? Значить, даремно їх обсирали?! :)
http://forum.lvivport.com/threads/zhk-naberezhnij-kvartal-na-vul-puljuja.98410/page-71#post-2955426
See less See more
Як на мене, то Набережний Квартал по своїй сутності - це та сама "Добра Оселя", але дешевша і з більшими площами. Теж щільна забудова "вікно-у-вікно", теж багато будинків поруч, теж відсутність паркінгів.
Ну так, НК - це менш якісна ДО. Так, у НК фундамент не відповідний, купа порушень по проектуванні, халтурка і тут і там і тд. Але жити там люди будуть цілком нормально. Правда, на більшій площі.
Гляньте на сусідні будинки з того району, навіть на новобудови. НК став свіжим подихом для людей з того району. Який будинок-новобудова реально є кращим за НК? Той, що біля "двері білорусії" на Науковій 49а? Я вас розчарую - це той же НК, 1:1. Сходіть, порівняйте.

У НК є величезний плюс - це, дійсно, великі площі квартири. Гляньте, там кожне приміщення має на 3-5 м2 більше, ніж в всередньому, кімнати від інших забудовників.

Але найбільший недолік - це, НА РАЗІ, відсутність парковки і можливості добратись людям на роботу. Ті тисячі нових жильців з НК будуть створювати величезну чергу на маршрутку 50-ку.
See less See more
Здати ВЧАСНО будинок з комунікаціями - це не лише проблема НК, а проблема 95% будинків у Львові
Рік затримки з комунікаціями - це у наших забудовників норма. Це не проблема НК
А мені подобається НК. Купити житло за 500 баксів, на зекономлені 300-400 баксів на квадраті (якщо вважати, що інші забудовники продають за 800-900) викинути вікна, двері, батареї, опалення і поставити все людське. І зробити середній простий ремонт. Клас:banana:
See less See more
На Пулюя вони збудували найкращий мурашник серед усіх мурашників того кварталу. І це щира правда. Хоч якось прикрасять цей квартал мурашників. І не так страшно буде туди ходити вночі. В цьому мурашнику є перевага - ВЕЛИЧЕЗНІ площі квартир! Більше в тому кварталі такого немає.

На Кульпарківській якщо НК не облаштує безпеку руху, будуть часто там збивати людей :( Там траса 4-полосна, швидкісна. Небезпечна.

п.с. я не маю квартири в НК, маю в іншій новобудові:cheers: просто за НК уважно слідкую як наші люди заздрять інвесторам НК, які сильно ризикували (схема інвестиції дуже ризикова і мутна) але, в результаті, отримали на 20-30% бенефіту від інвестиції більше, в порівнянні з іншими інвесторами новобудов
See less See more
  • Like
Ви, ніби, живете в Європі і тут вам "ТАКЕ" набудували!
Реально - це найгарніший будинок в тому Богом забутому кварталі трущоб.
Айтішник певно? Стидно таке писати. От уяви собі - живе поряд десяток бомжів в коробках від холодильника Донбас а один з них живе в коробці від холодильника Бош, то що це означає що цей чувак живе комфортніше і безпечніше за інших? Ні, він просто живе в тій самій коробці, просто лейби наклеєні трохи сучасніші і може картон трохи біліший.
Стидно писати те, в чому не розумієтесь.
Ви маєте досвід з новобудовами? Знаєте, як будують конкуренти, де ціна на 30-40% більша? Те, що будує НК, на 10% гірше по якості від дорогих конкурентів, але на 30-40% дешевше. Вони мають ще й яке право на життя на цьому ринку!

Походіть, як приклад в Екодім на Сихові і порівняйте з НК. Знайдіть 10 відмінностей;)
See less See more
Та визнаймо врешті, що досить класно у них вийшло.
Не знаю, як всередині, але купити хату на 40% раза дешевше, я б легко вклав 4000 уо на заміну всіх комунікацій, вікон, батарей, труб, проводки, котла. І жив би спокійно.
See less See more
Весь Львів так живе і нічого. Живі :)
Одні мурашники навколо...
Гляньте старі будівельні норми і ті, які НК пропонує. Великі кімнати, коридори, кухні, санвузли, КЛАДОВКИ в квартирі, ЗДОРОВЕННІ лоджії!! Такого ніколи не було у бюджетному будівництві.
Змушений констатувати факт, що розчарований своєю іншою новобудовою і хочу в НК :))
See less See more
  • Like
Але що обіцяли - виконали ж:)
Башляють 100% всі забудовники
зараз в деяких секція затоплені підвали там 10-15 см води ... як швидко воно піде тріщинами чи не піде ?
Дуже, дуже в багатьох забудовників затоплені підвали і тече дах.
Причина дуже проста. Дахи і фундамент роблять ті самі люди, які кладуть тротуарну плитку та бруківку у Львові.
See less See more
От питання - як змусити забудовника щоб ліквідував цей недолік? Хто тут найрозумніший?))
А якщо гідроізолювати зсередини? Це вихід? Чи фундаментні блоки від вологості будуть розпадатись на пісок?
roman_g, а який тоді вихід, якщо вже є проблема і протікає?
1 - 19 of 950 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.