но только не на месте неначатого Дипломат-паркаhno:
это внутренняя часть ЖК, вот внешняя (со стеклом которая)
Чого? не з арматури і шифером зовні , а склопакет зверху і облицювальна цегла знизу, але не без підкладеної свині, балкони будуть з цегли в один ряд, прийдеться обов"язково утепляти хоч продають з коефіціентом 1hno:
про які 300% ти говориш??? я кажу про те що вони заробляють те саме що й інші, просто знайшли схему як неплатити податки, от і все...а так те саме...проте оформивши кооператив у випадку якщо кинуть то нема кому висловити претензіїї...а якщо існує подібна схема то існує ймовірність що рано чи пізно її прикриють...адже прибутки вони мають як всі а державі нічого не платять і конкурентам заважають... мене особисто це насторожує...
^^ а ці фотографії з об'єкту за якою адресою?
Так, загальмувати розгляд переоформлення етажності на декілька місяців, поки не дійде черга їх будувати, - це розводка.
...сказала людина з декількома повідомленнями![]()
Можна я попрошу (як точно не щойно зареєстрований юзер): перестаньте плодити срач навколо цього типового гівна на цьому форуміА взагалі негарна вона чи гарна - суто справа смаку. Комусь вона подобається, комусь - ні. Я би не казав що вона негарна або що вона витвір мистецтва.
Хіба це приклад гарного будинку?? Дуже суперечливий вигляд, особливо знаючи що ціна там від 2 тис доларів м2. Я там проходжу кожен день.
А ще такі житлові будинки дуже шкодять державі, бо опалення десь на 70% оплачується державою.
Не фанат карпатбуду, але підкажіть, земля в них також самозахопленна?
Ну звісно, це ж найпростіший варіант - обізвати інших, тільки через те, що вони придбали квартири в нового забудовника, а він виявився недобросовісним.
та нууууууу
![]()
Вони якщо не здадуть 1 млн то здадуть ненабагато меньше...
Ну якщо вони здадуть в цьому році не як весь Львів за 3 роки а за 2 роки то це невелика для вас буде утіха