Є інформація, що декларацію на ведення робіт НК сьогодні було скасовано.
А штукатурка хоч буде чи ні?
вот тє раз! о_О
шкода людей, які вклали у це будівництво свої кошти, житло дійсно економ класу за помірну ціну, то ж думаю не обійшлося тут і без конкурентів, які змушені були знижувати ціни на м. кв.
«Набережний Квартал» заявляє про те, що таких грошей не має і збирається перекласти санкційні зобов'язання на вкладників. При цьому компанія-забудовник намагається дезінформувати своїх клієнтів, заявляючи про те, що будівництво от-от буде поновлено, оскільки «купуються» нові дозволи. Звичайно, ця інформація не відповідає дійсності», – запевняють у контролюючих органах Львова.
Експерти також мають великі сумніви в тому, що «Набережний Квартал» зможе і надалі збирати гроші на будівництво «повітряних фортець».
PAM3AH AXMATOBИЧ;118962889 said:А чому в них трабли почалися саме у Львові, а не в інших містах?
Ну все то саме окрім аеропорту + в Києві не було ні каналізації,ні газу, не води в найближчих 5 км від будівництва
Нічого не доплачували, звісно.
Хоча газ там з великим запізненням підключають. Але це можна зрозуміти, це робочі українські бюрократичні реалії помноженні на оптимізм забудовника.
Ви не праві. В мене склалося таке враження, що тут якраз і зібралися всі "прихильники" НК, щоб поливати його брудом зі всіх сторін.
На цьому змушений відкланятись, так як все тут ясно.
Шановний, я з вами свиней не пас, тикати мені не потрібно!
перегородки міжкімнатні в 1 цеглу, в з сусідами в 3