Експерт з будівництва у Рівному знайшов три брехні "Ріверсайду": чи варто купувати таке житло? (ДОКУМЕНТ)
Рівненський громадський діяч Ігор Мічуда, який багато років працює на будівельному ринку України, поділився думками щодо критики проекту "Ріверсайд".
- Прочитав в інтернеті та ЗМІ цікаві рекламні статті про "Ріверсайд" і можу сказати свою позицію, - зазначив Ігор Мічуда, і додав:
По — перше, проект який починається з обману це вже проект який заслуговує на перевірку. Коли для реклами пишуть що проект поданий на відведення землі до міської ради під забудову, ми піднімаємо документ і бачимо що проект відведення земельної ділянки поданий “для обслуговування хлібзаводу №1 для побутових приміщень, будівель лабораторії” - відповідно це неправда №1.
Що стосується землі - неправда № 2. Пишуть що всі будівельні роботи до декларації відповідно. Виникає питання чому декларація подана в м. Києві, а не по місцю, в м. Рівне - ? Отже, це вже люди наперед хочуть приховати недоліки будівництва які по місцю дуже легко виявити.
Неправда №3: містобудівні умови та обмеження видані на реконструкцію приміщення прохідної (літ.Б-ІІ) з надбудовою 3-го поверху. Це приміщення має площу забудови 234м.кв. та гранично допустиму висоту 13.5м. Виходячи з простих фактів ми бачимо що на даний момент рекламується повітря без єдиного дозвільного документу на будівництво житлового кварталу тобто декілька десятків бігбордів та натягнутий банер на весь забор працюють на збирання з людей грошей за повітря. Є народне прислів`я “без лоха и жизнь плоха ”, питання, невже ці “лохи” рівняни, які несуть гроші за повітря -? Я за будівництво на Рівненській землі, я за обома руками і ногами , але в межах чинного законодавства , ліцензоване та з залученням Рівненських будівельників. На даний момент ми маємо що навіть ДАБК не може знайти об`єкта містобудування , більш того звертається до МВ УМВС в Рівному щоб вони познаходили тих “будівельних чоловічків” які в даний момент працюють та території колишнього хлібзаводу при цьому не маючи дозволів , не сплачуючи податків, не проходячи атестацій та що саме головне, не відповідаючи за свою роботу в майбутньому. Як на мене це можливо завдяки “кришуванню” міської влади, органів прокуратури та міліції.
- Отже, я не можу зрозуміти за що загинуло стільки людей на даний час, для чого голови ОСББ з Рівнянами збирають продукти, купляють бронежилети, а чиновники як жирували так і жирують не дивлячись на військовий стан, економічний стан, та духовний стан країни, - наголошує Ігор Мічуда. - Мені сподобався вислів з інтернету: " Або живе Україна, Або живе система, Разом їм не жити”. Після цього я починаю розуміти, що скоріше всього в нас буде ще один майдан і крові там буде набагато більше. Тільки громадянське суспільство та повна люстрація зможуть щось змінити в цій крані, інакше через певний час ми будемо жити ще в гіршому стані ніж були до цього.
http://takeinfo.net/news/view/ekspe...rsaydu_chi_varto_kupuvati_take_jitlo_dokument