SkyscraperCity Forum banner

КМ «Європейський-2» | призупинено

5272 Views 9 Replies 4 Participants Last post by  Edelweiss Kh
10
Житловий масив «Європейський-2»

Опис об'єкта:
Житловий масив «Європейський-2» - це один із наймасштабніших проектів житлового будівництва у Хмельницькому регіоні. Нараховує більше 200 будинків з ділянками. Житловий масив «Європейський-2» знаходиться в 2-х км від міста Хмельницького, в екологічно чистому районі. Загальна площа становить 32 Га.

Додаткова інформація:
•Адреса: вул. Старокостянтинівське Шосе
•Одно-та двоповерхові будинки, площею від 73,69 до 216,55 м.кв. з гаражем або без нього.
•Проектування будинків і виконання будівельних робіт можливе також за індивідуальним проектом замовника.
•На теториторії житлового масиву “Європейський-2”для Вас розвинена інфраструктура:

-торгівельно-розважальний центр при в’їзді;
-паркомісця для автомобілів;
-спортивні та дитячі майданчики;
-школа;
-дитячий садочок;
-благоустрій та озеленення;
-підключення всіх мереж комунікацій.

See less See more
  • Like
Reactions: 4
1 - 10 of 10 Posts
+ місце розташування зі супутника

See less See more
Мої фото з вересня 2017 р
Європейський2, про що я кіль місяців тому писав

• Like
Reactions: 1
наскільки я зрозумів, тут будуть продавати земельні ділянки під забудову, та готові проекти будинків по бажанню
наскільки я зрозумів, тут будуть продавати земельні ділянки під забудову, та готові проекти будинків по бажанню

Саме так. Не зрозуміло для чого створювати цю гілку по неперевіреній інформації. ДІТА ніяку школу та садок будувати там не буде.. Навіть комерцію.. Леше відведине ділянка під інвестора, який можливо забажає там побудувати біля траси щось аля заправки/мотеля.. Побудують лише максимум декілька котеджів.. а далі на замовлення, якщо буде попит.
То лише банальна рекламна замануха.
Якщо не буде відповідної інфраструкри, в чому я впевнений, то теж не бачу сенсу для окремої гілки.
3
Квадратний метр 500 дол. Також додатково є 10 соток земельної ділянки.

See less See more
22 лютого на офісі ПФ "Діта" відбулася презенація нового Житлового масиву "Європейський 2".)
Було багато присутніх.
https://www.facebook.com/dita.ua.ua/posts/537038913349203
6
Поки змін нема. Лише прочистили дорогу

See less See more
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.