SkyscraperCity banner

1 - 20 of 38 Posts

·
Registered
Joined
·
594 Posts
Jel postoji u Kragujevcu stadion koji ispunjava uslove u Prvoj ligi , kad bi pocela gradnja novog stadiona gde bi Radnicki igrao.
 

·
Registered
Joined
·
1,308 Posts
Sviđa mi se projekat, zanimljivo je ovo rešenje spolja. Samo uzmite u obzir da se ovo pojavljuje par dana pred izbore, ne bih ja uzimao ove priče za ozbiljno, pritom su i ogromne pare u pitanju, mada sa druge strane ova vlast obožava te velike projekte jer je tu najlakše ukrasti neki procenat a da niko ne primeti jer uvek mogu da kažu "pa mi smo to izgradili". Evo sada grade brzi put Valjevo-Lajkovac za 158 miliona evra, ravničarsku deonicu naplatili kao da ide kroz planine Crne Gore, takva neka priča i za ovakve projekte kao ovaj stadion.
 

·
Moderator
Joined
·
16,805 Posts
Discussion Starter #15
Cuvali su oni ovo za izbore skoro 8 meseci. I to znaju svi. No, ovo je prvi zvanicni projekat stadiona, a nesto ce morati da se radi sa stadionom kad tad, pa otuda i teme.
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Две незваничне информације:
1. испод стадиона ће бити подземна гаража, собзиром да ће стадион имати и комерцијално угоститељски садржај.
2. стадион се неће правити према првом плану у две фазе, већ у једној.
 

·
Registered
Joined
·
62 Posts
Ovo bi trebao kao biti projekat od drzavnih para jel? 40 miliona baciti na nesto sto ce propadati iz godine u godinu je van svake pameti.
Ako tu nema sadrzaja i fudbalakog kluba koji moze finansijski da opravda ovakav objekat ne postoji razlog za ta ulaganja.

Evo bas je pominjana ogromna gradska deponija u Jovanovcu, kojoj je vec 15-20 godina istekao predvidjeni rok zatvaranja. Imamo 40 miliona za stadion a nemamo za pravilno odlaganje otpada. Da ne pricamo o kanalizaciji i preciscavanju vode.
 

·
Registered
Joined
·
552 Posts
Jos par renderaIzvor: www.ekapija.com
Nužnik na kružnom toku. Neprocenjivo.

Šalu na stranu, lep projekat, ali po meni na pogrešnom mestu. Ovo je mnogo loše saobraćajno povezano. Bez obzira na kružni tok, sve ulice vode ka jako zagušenim raskrsnicama.
 

·
Registered
Joined
·
530 Posts
Između Poskurica i Vinograda će proći brza saobraćajnica Botunje-Adrani tako da će verovatno od tog kruznog toka biti urađene još dve trake ka Šumaricama, plus jedna traka od tog kružnog toka do medicinske.
 
1 - 20 of 38 Posts
Top